Na przekór...(II)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro paź 01, 2008 8:20

to ja tez przyczaje sie na nowy watek :)
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Śro paź 01, 2008 9:04

O, Marcelibu została archeologiem :twisted:

Fajnie, bo ja też sobie poczekam na kolejną cześć 8)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro paź 01, 2008 10:29

skaskaNH pisze:O, Marcelibu została archeologiem :twisted:

Nie. no :evil: . Jednego szperacza na forum już mamy - nie chcę robić konkurencji :twisted: .
Marcelibu

Post » Śro paź 01, 2008 11:53

Możesz robić, bo ów szperacz nie zagląda do mojego wątku. Jak nie Ty, to już nikt nas nie odkopie. W Tobie cała nadzieja :lol:
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Śro paź 01, 2008 12:12

bechet pisze:Możesz robić, bo ów szperacz nie zagląda do mojego wątku. Jak nie Ty, to już nikt nas nie odkopie. W Tobie cała nadzieja :lol:

Ale ja nie lubię szperać. I takich co za bardzo szperają - też 8) .

Nasz szperacz przyznał mi się kiedyś, że mnie dokładnie "ob-look'ał" (tzn. większość moich postów - czego Mu współczuję szczerze) i stąd w sumie dużo o mnie wie i mnie zna. Nawet punkty charakterystyczne mi zapodał. A nocami Ów nie śpi. Tak więc, Asiu - nigdy nie mów nigdy :twisted: .
Marcelibu

Post » Śro paź 01, 2008 12:39

Marcelibu pisze:
bechet pisze:Możesz robić, bo ów szperacz nie zagląda do mojego wątku. Jak nie Ty, to już nikt nas nie odkopie. W Tobie cała nadzieja :lol:

Ale ja nie lubię szperać. I takich co za bardzo szperają - też 8) .

Nasz szperacz przyznał mi się kiedyś, że mnie dokładnie "ob-look'ał" (tzn. większość moich postów - czego Mu współczuję szczerze) i stąd w sumie dużo o mnie wie i mnie zna. Nawet punkty charakterystyczne mi zapodał. A nocami Ów nie śpi. Tak więc, Asiu - nigdy nie mów nigdy :twisted: .

Biedna Ty, zostałaś do cna zinwigilowana, ale cóż, takie czasy :lol:
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

[poprzednia]