Na przekór...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt kwi 06, 2007 15:21

Biblijna plaga to przy tym mieta...
Ale wiesz, jak tak czytam co napisalas...Ech, jakos tak to zabrzmialo jakby sie zdarzyc za chwile mialo ;-)Normalnie groza przez forum powialo;-)
Moze, faktycznie, czemu nie...
Cieplo sie robi, rok szkolny sie skonczy...No nie wiem, nie wiem. Dawno juz nie deptalam kocich lbow na tamtym Rynku...(przepraszam koty).

Kaszmir, zamow tunczyka u Bechet, surowa wolowinka jakos tak mi nie za bardzo..Nie bedziesz chytry i sie podzielisz..

Trzech dobrych znajomych mam w Kraku, zawsze mozna ich odkopac jakby Bechet drzwi zatrzasnela...Plci przeciwnej, wiec drzwi nie zatrzasna :-)
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Pt kwi 06, 2007 17:00

Dziewczyny - powiedzcie tylko kiedy, cobym te słodkie cuda zdążyła upiec.
I jak znów do mnie wycieczka krajoznawcza z Łodzi zawita, to mam nadzieję, że się będzie umiała zachować (no bo,ze stolica to nie wątpię :wink: ) , bo poprzednia jak tylko na Rynek zawitała, to do mnie już wrócić nie chciała. A prosiłam :evil: Ale nie - bo tam kiermasz świąteczny, janioły jakieś i tańce ludowe...
Kto by tam do Bechet wracał...
Więc jakby co, Plago Droga, najpierw do Kaszmirka a dopiero potem w miasto :twisted:
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Pt kwi 06, 2007 19:58

Oj tam zaraz nie umiała się zachować, na rynku była wilija dla ubogich to się Uć załapała :wink: :lol:
Teraz ciepło nic nie daja to na sernik wrócimy, masz jak w banku :twisted:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt kwi 06, 2007 20:28

8)
ObrazekObrazek

bechet

Post » Pt kwi 06, 2007 22:42

jak na razie to łódzki nalot największym zagrożeniem jest dla Kaszmirka. Coś dużo ciotek przymawia się do jego miseczki. Ale jak Kaszmirek taki dzielny to z ciotkami też sobie poradzi :twisted:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob kwi 07, 2007 7:57

napewno:P ;)

..Ola..

Od: Sob gru 16, 2006 18:14

Post » Sob kwi 07, 2007 9:38

Kochani moi, życzymy Wam świątecznie - wszystkiego najlepszego, dużo uśmiechu i miłości i (to już dla nas :wink: ) abyście ciągle byli z nami i swoją obecnością sprawiali, że optymistycznie patrzymy w przyszłość. Tak na przekór wszystkiemu.

Obrazek
ObrazekObrazek

bechet

Post » Sob kwi 07, 2007 19:00

pisaliście w tym wątku o RELANIMALU, mam ogromną prośbę, mógłby mi ktoś zeskanować albo przepisać ulotkę? jak coś podaję maila: lisa9@wp.pl

będę bardzo wdzięczna :) (tylko nie piszcie mi dawkowania dla kota... ja muszę podać koniowi :))

Jorien

Od: Sob kwi 07, 2007 18:33

Post » Nie kwi 08, 2007 11:03

Ulotka jest np tutaj:
http://katalog.polfa.waw.pl/product_leaflet.php?id=128
Mam tylko nadzieję, że doczytałaś, że relanium działa zupełnie inaczej na zwierzęta niż na ludzi...Generalnie jeżeli już jest podawane to na pobudzenie apetytu a nie uspokajająco..... Nie podawaj bez konsultacji z weterynarzem- część leków jest toksycznych dla zwierząt- mogą spowodować wstrząs a nawet śmierć.

Kaszmirku- dla Ciebie i całej Twojej rodzinki spokojnych, wesołych i ZDROWYCH Świąt :)
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Nie kwi 08, 2007 18:33

hmm nie zupełnie o to mi chodziło.. potrzebuję ulotkę RELANIMALU a nie RELANIUM... bo np w relanimalu jest 10 mg/ml i potrzebuję dawkowanie dla koni... nasz wet nam przepisał i załatwił Relanimal z zaprzyjaźnionej lecznicy, bo hurtownia wet. utrzymuje, że już nie jest produkowany... a w lecznicy z kolei dali mi jakis bez ulotki... i tak w kółko...

Jorien

Od: Sob kwi 07, 2007 18:33

Post » Wto kwi 10, 2007 17:51

Nie było mnie przez tydzień a tu TAKIE 8O wieści!!!

Co prawda spóźniona, ale chciałabym powiedzieć jak bardzo się cieszę, że Kaszmirek czuje się lepiej :D

A czy dla osóbek z Krakowa sernik też ewentualnie przewidziany czy tylko dla przyjezdnych ciotek :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Od: Sob mar 10, 2007 17:52

Post » Wto kwi 10, 2007 17:52

Nie było mnie przez tydzień a tu TAKIE 8O wieści!!!

Co prawda spóźniona, ale chciałabym powiedzieć jak bardzo się cieszę, że Kaszmirek czuje się lepiej :D

A czy dla osóbek z Krakowa sernik też ewentualnie przewidziany czy tylko dla przyjezdnych ciotek :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Post » Wto kwi 10, 2007 18:23

mimw pisze:Nie było mnie przez tydzień a tu TAKIE 8O wieści!!!

A czy dla osóbek z Krakowa sernik też ewentualnie przewidziany

A pewnie!
W razie czego upiekę dwa :wink:
ObrazekObrazek

bechet

Post » Wto kwi 10, 2007 18:39

NOOOO w takim razie śledzę wątek i czekam na określenie czasu i miejsca :lol:
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Post » Wto kwi 10, 2007 18:43

mimw pisze:NOOOO w takim razie śledzę wątek i czekam na określenie czasu i miejsca :lol:

No masz, a bez sernika to byś nie śledziła :roll:
Bożeżtymójbożeż do czego to doszło, do przekupstwa sie człowiek posuwać musi :wink:
ObrazekObrazek

bechet

[poprzednia][następna]