MB&Ofelia pisze:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:
ale fajnyMB&Ofelia pisze:
Anna2016 pisze:ale fajnyMB&Ofelia pisze:![]()
miau wczoraj dostalam 3 pokrojone kurze serduszka, zjadlam i tsk mi smakowaly ze wachalam czy w kuble na śmieci duża przypadkiem ścinków nie wyrzuciła
Łacia
MB&Ofelia pisze:
Anna2016 pisze:ale fajnyMB&Ofelia pisze:![]()
miau wczoraj dostalam 3 pokrojone kurze serduszka, zjadlam i tsk mi smakowaly ze wachalam czy w kuble na śmieci duża przypadkiem ścinków nie wyrzuciła
Łacia
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:ale fajnyMB&Ofelia pisze:![]()
Łacia
Łateczko, jak dobrze, że coś mi smakowało![]()
Ja nadal walczę z niejadkami - Sabcią i Usią - żeby chciały jeść coś oprócz suchego. Z drugiej strony, dopóki jedzą suche, to i tak nie ma dramatu. Sabcia polizała łaskawie troszeczkę sosu, Usia lepiej, bo wylizała półtorej pasty. Och, te koty...
madrugada pisze:I mamy dużo radości
pibon pisze:Jak sie ma chrupy w domu to niestety one sa wtedy naj naj. U nas wystarczy nawet wydawaloby sie bezszelestnie zdjac pokrywke z pojemnika z chrupami a juz sie robi zbiegowisko. Na szczescie jedza wszyscy mokre i maja sie dobrze, odpukac.
pibon pisze:Jak sie ma chrupy w domu to niestety one sa wtedy naj naj. U nas wystarczy nawet wydawaloby sie bezszelestnie zdjac pokrywke z pojemnika z chrupami a juz sie robi zbiegowisko. Na szczescie jedza wszyscy mokre i maja sie dobrze, odpukac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, zuzia115 i 25 gości