MalgWroclaw pisze:Przy tych smaczkach napisali, że można je zamykać ponownie. Tylko po co zamykać, jak można zjeść
Właśnie

Miau, dobrych apetytów.
Moja duża jedzie w delegacje, późno wróci bo około 18tej, zostawiła dużo jedzenia w ogródku
Łacia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Przy tych smaczkach napisali, że można je zamykać ponownie. Tylko po co zamykać, jak można zjeść
MB&Ofelia pisze:Sabcia. Miąska filozofowanego dostaję zawsze za mało, ino kilka kawalątków, ledwo co poczuję w pysiuO, takowe są:
https://www.zooplus.pl/shop/koty/przysm ... tki/206657
Mniamuśne, miauczę ci! Takl se marzę, coby raz Dużej upadło calutkie pudełko i się rozbiegło po całej kuchmni i ja bym to wszystko amciała... Mrrr.....
Książniczka Ofelja
Smaczki są Cosmy. Polecam. Różne wielkości - ja kupuję te zwykłe, ale są też większe i w wersji mini. W większości z jednego rodzaju mięsa - dobre dla alergików. Ewentualnie duo - np. kurczak i tuńczyk.
To jedyne smaczki, które Carmen weźmie do pyska. A Ofelia naprawdę, gdyby mogła, zeżarłaby całą tubkę.
Duża
Anna2016 pisze:MalgWroclaw pisze:Przy tych smaczkach napisali, że można je zamykać ponownie. Tylko po co zamykać, jak można zjeść
Właśnie![]()
![]()
Miau, dobrych apetytów.
Moja duża jedzie w delegacje, późno wróci bo około 18tej, zostawiła dużo jedzenia w ogródku
Łacia
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Sabcia. Miąska filozofowanego dostaję zawsze za mało, ino kilka kawalątków, ledwo co poczuję w pysiuO, takowe są:
https://www.zooplus.pl/shop/koty/przysm ... tki/206657
Mniamuśne, miauczę ci! Takl se marzę, coby raz Dużej upadło calutkie pudełko i się rozbiegło po całej kuchmni i ja bym to wszystko amciała... Mrrr.....
Książniczka Ofelja
Smaczki są Cosmy. Polecam. Różne wielkości - ja kupuję te zwykłe, ale są też większe i w wersji mini. W większości z jednego rodzaju mięsa - dobre dla alergików. Ewentualnie duo - np. kurczak i tuńczyk.
To jedyne smaczki, które Carmen weźmie do pyska. A Ofelia naprawdę, gdyby mogła, zeżarłaby całą tubkę.
Duża
moje koty tez je lubią, ale tylko kurczaka
jolabuk5 pisze:Przy każdej karmie zwykle wybieram smak kurczaka, wydaje mi się, że koty go lubią![]()
Annaa pisze:jolabuk5 pisze:Przy każdej karmie zwykle wybieram smak kurczaka, wydaje mi się, że koty go lubią![]()
Koty lubią kurczaka, a ja muszę unikać kupowania takich karm i przysmaków, bo Oskar ma podejrzenie alergii
Nul pisze:Czarnideoko ma długie zęby na rybne smaczki? A chyba nie znam wyrażenia tego?
aga66 pisze:A moja Kitka totalny niejadek nie chce jeść już 2-gi dzień. Podałam Peritol i czekam. Jak nie odłapie to wet znowu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości