jolabuk5 pisze:Dziękuję ciociu Anna2016, ciociu mir.ka, ciociu MalgWroclaw Dziś rano ładnie zjadłam z 3 talerzyków - nie tyle, co wczoraj na kolację, ale więcej niż wczoraj na śniadanie. Inne kotki też ładnie zjadły. Teraz sobie śpimy Zuniu, dobrze, że jest Marcelinka i Łatka, będą nam przypominać o biednym Pafciu Sabcia
Nie chcę Was męczyć całością Kącika Muzycznego, ale coś z niego wkleję, żeby tradycja cytowania jego wpisów została utrzymana Ostatni akt Traviaty Verdiego. Śmiertelnie chora Violetta spędza ostatnie godziny życia wspominając swoja wielką miłość. Po raz kolejny czyta list, który otrzymała od Giorgio Germonta - o tym, że zraniwszy barona w pojedynku Alfredo musiał wyjechać za granicę, ale wie już wszystko o poświęceniu Violetty i wkrótce obaj zjawią się u niej... Niestety - słowa listu nigdy się nie spełniły, Alfredo nie wrócił. Violetta czuje, że bez niego życie nie ma już sensu, wszystko się skończyło, prosi Boga, aby jej wybaczył i zabrał z tego świata. (aria Addio del passato - śpiewa Maria Callas)
Ostatnio edytowano Sob wrz 21, 2019 19:39 przez jolabuk5, łącznie edytowano 1 raz
Sabcia. Ja już też po kolacyjce a przynajmniej po pierwszej bo jeszcze cosik jezd w miseczku to może poamciam późmniej. Ino u nas jak zwykle zdrowna djeta... Miąso, miąso i jeszcze ras miąso... Książniczka Ofelja
Księżniczko Ofelio, ja też dostałam mięsko. Znowu zjadłam całą, drobno pokrojoną polędwiczkę - Duża mi daje po kawałeczku do pysia, a ja zjadam Talerzyki z sosikiem czy pastę też mi podstawia pod pyś Sabcia
Pralciu, Zuniu, jak się macie Tak Pralciu, wszyscy dostajemy mięsko codziennie, Kitek też - pokrojone polędwiczki i mielone z indyka. Ale tylko ja, Sabcia-niejadka zawsze dostawałam po kawałeczku do pysia . Śniadanie było takie sobie, wszyscy nie bardzo chcieli, ale w końcu trochę zjedliśmy. Ciociu MalgWroclaw, potrzymam kciuko-łapki za Ciebie. Ciociu Anna2016, przesyłam Sabcia
Anna2016 pisze:Zmartwilysmy się Sabciu...może to pora na zastrzyk? Faktycznie dużo uwagi i czasu wymaga karmienie Sabulki...kotuniu, Twoja Duża by Tobie nieba przychyliła żebyś jadła! Prosimy , bądź dzielna , zjedz za ciocię, za Zunię po sosiku z saszetki
Dziękuję Jolu , zaraz lecę na watek. Jeszcze raz dziękuję Kasiasemba
Julku , Lukasku co u Was? Jak ciasteczka ???
Jest nam naprawdę bardzo przykro z powodu Pafcia (*). Lucas 2014 z Lucasem i Julkiem Jakoś nam idzie bo musi. Ech,...
To pisz ciociu klaudiafj prosimy! Ojej Ciocia Lucas 2014 u nas była, i Julek, i Lucas Lucasku, tęsknię za Tobą Tak smutno napisała Twoja Duża Ładnie zjedliśmy kolację i mięsko A na obiad ja nie chciałam saszetek, za to zjadłam 5 past Zamrazarka nam się wyłączyła i wszystko się prawie rozmroziło. Chyba się psuje ta zamrażarka, a tam nasze cenne mięsko kolacyjne leży Sabcia