Wczoraj Duża polazała na pocztę i pytała o przesyłkę, pani sprawdziła, ale niestety nic tam nie leżało. Ja dziś zjadłam 9 past na śniadanie, a wczoraj bawiłam się ładnie laserkiem Duża powinna wymienić laserkową bateryjkę, bo już słabo świeci Zuniu, Calineczka prosiła, żeby Cię specjalnie pozdrowić. Calineczka też się bardzo drapie po purizonie Z RYBKĄ ! Duża kupiła teraz purizona z kurczakiem (i rybą, ale mało) i na razie Calineczka nie jest podrapana. Sama karma chyba nie jest taka fajna, jak purizon z rybką, Usi jakby mniej smakuje. Za to cukier przy purizonie Usia ma lepszy niż przy Tastr of the Wild, więc jeśli Calineczka nie zacznie się drapać, to zostaniemy przy purizonie z kurczaczkiem Może Twoja Duża też znajdzie coś smacznego po czym nie będziesz się drapać? Sabcia
Miau Sabciu i Calineczko, dziękuję za pozdrowienia znów wróciłam do monodiety : z/d Hills mokre i suche, aż mi się wydrapane futerko zarośnie troszkę. Zunia - dziś - jakaśtaka - niemrawa To przesyłka pewnie już zjedzona przez innego kota smutne, samo nie zginęło, ktoś mu pomógł.
Duża jest gupia i panikuje Rzeczywiście pasty jem z mniejszym entuzjazmem Dziś zjadłam 4, ale Duża musiała mnie namawiać Za to zjadłam trochę winstona w galaretce i odrobinę sosu z gourmed perle. To chyba nieźle? Sabcia
Martwię się, Sabcia je tak trochę na siłę. Cały dzień śpi, często siedzi w pozycji chorego kota. Steryd ma co 3 dni, ale efekty nie są takie, jak na początku.
Sabciu Twoja Duża bardzo Cię kocha. Gdybys widziała jak moja się martwi kiedy małego pawika puszcze...Zunia Kochane Przyjaciółki, mocno Was sciskamy duza.
Dziękuję, że do mnie zaglądacie, ciociu MalgWroclaw i ciociu Anna2016 Na kolację zjadłam tak samo, jak na śniadanie - 4 pasty, troszkę winstona w galaretce i ciut gourmed perle. Głównie śpię, ale trochę się dopominam miziania, poza tym jak przyszła ciocia Dorcia, to od razu ściągnęłam na podłogę jej szalik i się położyłam Zawsze tak robię
Usia już nie może wylizywać po mnie całej niezjedzonej pasty, bo ma po tym luźne qoopy. A jakoś nikt inny nie chce, tylko Kitek, ale on nie lubi ich tak bardzo, jak Uszatka. Sabcia