Ziemosław pisze:Gosiagosia pisze:Jestem już w Ciechocinku. Pokoj mam dwuosobowy z Panią 20 lat starsząjest miła ale lubi telewizję Twam. Może nie zwariuję przez te trzy tygodnie.
Czekam na lekarza.
Oooo jak ja Ci współczuję...
Ja sobie też

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:Gosiagosia pisze:Jestem już w Ciechocinku. Pokoj mam dwuosobowy z Panią 20 lat starsząjest miła ale lubi telewizję Twam. Może nie zwariuję przez te trzy tygodnie.
Czekam na lekarza.
Oooo jak ja Ci współczuję...
Aia pisze:Oby pogoda dopisała byś jak najmniej pomiędzy zabiegami musiała siedzieć w pokoju![]()
A ja mimo wszystko Ci zazdroszczę...
Szkoda że do sanatorium nie można z psem
ewkkrem pisze:Gosiagosia pisze:Jestem już w Ciechocinku. Pokoj mam dwuosobowy z Panią 20 lat starsząjest miła ale lubi telewizję Twam. Może nie zwariuję przez te trzy tygodnie.
Czekam na lekarza.
O kurczaczek, telewizja Trwam. Z dwojga złego wolałabym heavy metal
.
ewkkrem
aga66 pisze:Gosiu obyś nie wróciła w stanie błogosławionym po trzech tygodniach, akurat tego to nie zazdraszczam ale dla zdrowia wszystko
Gosiagosia pisze:Jestem już w Ciechocinku. Pokoj mam dwuosobowy z Panią 20 lat starsząjest miła ale lubi telewizję Twam. Może nie zwariuję przez te trzy tygodnie.
Czekam na lekarza.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Jestem już w Ciechocinku. Pokoj mam dwuosobowy z Panią 20 lat starsząjest miła ale lubi telewizję Twam. Może nie zwariuję przez te trzy tygodnie.
Czekam na lekarza.
ja bym zmieniła pokój
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Jestem już w Ciechocinku. Pokoj mam dwuosobowy z Panią 20 lat starsząjest miła ale lubi telewizję Twam. Może nie zwariuję przez te trzy tygodnie.
Czekam na lekarza.
ja bym zmieniła pokój
Nie ma takiej możliwości, wszystkie zajęte a jednoosobowych brak. Dziś miałam pobudke o 6![]()
Jestem już po dobrym śniadaniu i czekam na zabiegi. Na początek hydromasaz potem masaż klasyczny, oklady borowinowe, tens i ultradźwięki. Jutro jeszcze kąpiel solankowa. Tyle relacji.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:[
Nie ma takiej możliwości, wszystkie zajęte a jednoosobowych brak. Dziś miałam pobudke o 6![]()
Jestem już po dobrym śniadaniu i czekam na zabiegi. Na początek hydromasaz potem masaż klasyczny, oklady borowinowe, tens i ultradźwięki. Jutro jeszcze kąpiel solankowa. Tyle relacji.
wszyskie zabiegi na NFZ czy cos dokupowałaś?
ser_Kociątko pisze:Ciechocinek, moje dawne klimaty. Nigdy nie lubiłam tego miasteczka, dla mnie to wyłudzanie pieniędzy od kuracjuszy...
Ale życzę udanego pobytu... Wizja pokoju z kimś kto ogląda TRWAM, mnie przeraziła...
ser_Kociątko pisze:Daleko masz do tężni? W którym miejscu mieszkasz?
ewkkrem pisze:Czemu Ciechocinek wam się nie podoba? Faktycznie byłam tam ok 5 lat temu ale chyba tak nie zbrzydł. Zresztą walory estetyczne mają dla mnie drugorzędne znaczenie. Tężnie i spływająca z nich solanka nasycająca powietrze czyś tam co jest natychmiast wyczuwalne, poprawiające nastrój, uspokajający szum solanki spływającej po trzcinie - niezapomniane. Ciechocinek, to malutka miejscowość, przy Warszawie czy Bytomiu, czy Sosnowcu może sprawiać wrażenie wiochy. Ma jednak swój urok. Gosiugosiu, dzięki Tobie obiecałam sobie podróż do Ciechocinka. Sprawdzę osobiście czy naprawdę tak bardzo zbrzydł.
Kiedyś, największą dla mnie atrakcją Ciechocinka były baseny. Później były zamknięte. Teraz muszę się wybrać i sprawdzić czy istnieją. Podobno zostały reanimowane ale net mi nic nie podpowiedział.
Życzę efektywnego wypoczynku, heavy metalu, Fajnych zabiegów i zdrówka!!!
ewkkrem.
P.S. Jeśli są baseny (blisko tężni - na wolnym powietrzu - kiedyś były obok siebie trzy - dla maluchów, średniaków i dużych, to korzystaj. Napełnione w całości solanką. Obok było kilka pryszniców, żeby spłukać z siebie solankę. Wokoło pas piasku dla plażowania. To było ekstra. Nie wiem czy jeszcze jest ale się przekonam.
Niedługo!!!!!!!
ewkkrem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Sigrid i 15 gości