Sihaja pisze:Herbatkę. Kawy nie piję.
Dzień dobry
Bry Dorotko!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Caragh pisze:Sihaja pisze:Herbatkę. Kawy nie piję.
Dzień dobry
To tak jak ja!
![]()
Herbatkę Ci stawiam, nawet dwie, bo u nas dziś od rana pada, a i temperaturka zdecydowanie niższa - przyjemne 15°C
No patrz, trudno znaleźć kogoś, kto kawy nie pijaU nas też niestety pochmurno i chłodno
Cieszę się, że Ty jesteś zadowolona, ale u mnie mogłoby być cieplej...
anulka111 pisze:U nas do wczoraj byl upal.....a dzis zabami obrzuca od rana. Obrzuca tak intensywnie ze mam okazje chwalic sie moim pieknym parasolem kocim.
Caragh pisze:Kawa jest ohydna. A próbowałam wszystkich możliwych - z cukrem, czarną, że śmietanką, ze wszystkim... Fuj, fuj, fuj.
Herbatka za to - to jest to
Sihaja pisze:Caragh pisze:Kawa jest ohydna. A próbowałam wszystkich możliwych - z cukrem, czarną, że śmietanką, ze wszystkim... Fuj, fuj, fuj.
No, to w tym temacie rączkę możemy sobie podaćAle fajnie
Sihaja pisze:anulka111 pisze:U nas do wczoraj byl upal.....a dzis zabami obrzuca od rana. Obrzuca tak intensywnie ze mam okazje chwalic sie moim pieknym parasolem kocim.
Jaki masz parasol? Pokaż, pokaż
MamaMeli pisze:Sihaja pisze:anulka111 pisze:U nas do wczoraj byl upal.....a dzis zabami obrzuca od rana. Obrzuca tak intensywnie ze mam okazje chwalic sie moim pieknym parasolem kocim.
Jaki masz parasol? Pokaż, pokaż
pokapokapoka!
MamaMeli pisze:Bożenka, ja nic nie mówię, ale setka Ci stynkęła
MamaMeli pisze:Caragh pisze:Kawa jest ohydna. A próbowałam wszystkich możliwych - z cukrem, czarną, że śmietanką, ze wszystkim... Fuj, fuj, fuj.
bo kawę się pije bez niczego
kalair pisze:MamaMeli pisze:Caragh pisze:Kawa jest ohydna. A próbowałam wszystkich możliwych - z cukrem, czarną, że śmietanką, ze wszystkim... Fuj, fuj, fuj.
To mój małżonek szanowny tak pija.. ne ne ne..
MamaMeli pisze:kalair pisze:MamaMeli pisze:Caragh pisze:Kawa jest ohydna. A próbowałam wszystkich możliwych - z cukrem, czarną, że śmietanką, ze wszystkim... Fuj, fuj, fuj.
igen igen igen
kalair pisze:MamaMeli pisze:kalair pisze:MamaMeli pisze:Caragh pisze:Kawa jest ohydna. A próbowałam wszystkich możliwych - z cukrem, czarną, że śmietanką, ze wszystkim... Fuj, fuj, fuj.
igen igen igen
ne ne ne!![]()
Czy w Budapeszcie ładnie dzisiaj?
MamaMeli pisze:kalair pisze:ne ne ne!![]()
Czy w Budapeszcie ładnie dzisiaj?
jak popaczy Bożenka na zdjęcie z wczoraj wieczora, to dzisiaj tak samo
wklejam bo mnie zaspamowały kurczakiem
kalair pisze:Wbrew pozorom sporo osób nie pije. Moj brat też. Ja ostatnio też tylko jedną rano.. Nie dlatego, że jest niedobra
Caragh pisze:kalair pisze:Wbrew pozorom sporo osób nie pije. Moj brat też. Ja ostatnio też tylko jedną rano.. Nie dlatego, że jest niedobra
Mądry braciszek![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 54 gości