co tam taki malutki balaganik

mnie nie przeszkadza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Jak ta karma wchodziła do Polski to oferowała hodowcom duże zniżki, ponoć w ogóle hodowcy mają duże zniżki na karmy. Tak jakby hodowlane koty miały inne żołądki niż hodowlane inaczej![]()
zabers pisze:casica pisze:zabers pisze:czekam na filmik
Jak posprzątam![]()
Birfanka pisze:Zrob foty bez sprzatania
co tam taki malutki balaganik![]()
mnie nie przeszkadza
AYO pisze:Mnie też nie
Amica pisze:casica pisze:Jak ta karma wchodziła do Polski to oferowała hodowcom duże zniżki, ponoć w ogóle hodowcy mają duże zniżki na karmy. Tak jakby hodowlane koty miały inne żołądki niż hodowlane inaczej![]()
To prawda, mają. Np w sklepie modernpet.pl zniżka wynosi 25% Moje hodowlane inaczej chętnie jadłyby np. Power of Nature czy Orijen (który po zmniejszeniu gramatury i podwyższeniu cen też jest już poza naszym zasięgiem), ale o ile jestem w stanie od czasu do czasu zapłacić za 7 -7,5 kg do 150 zł to z 200 zł już jest problem. Nasza baza suchego to Feline Porta 21 z Zooplusa w cenie 149 zl za 10 kg. Dokupuję do niej do zmieszania inne bezzbożówki w mniejszych opakowaniach a PON kupuję tylko na wystawach kotów (ze zniżką 25%). U nas samej suchej karmy idzie 8-9 kg na miesiąc.
casica pisze:Ale mnie i owszem. No sorry, no sa jakieś jednak granice przyzwoitości. I to nie jest malutki bałaganik, to jest po prostu koszmarny, ogromny burdel. Skoro nawet mnie zaczął przeszkadzać, to znaczy, że nie jest dobrze, to znaczy, że jest fatalnie.
Jutro, tzn dzisiaj :idea:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 42 gości