Moje koty XII. Nieroby z Dżygitem :) s. 90

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 23, 2013 23:28 Re: Moje koty XII. Nieroby z Dżygitem :) s. 90

Zrob foty bez sprzatania

co tam taki malutki balaganik 8)

mnie nie przeszkadza :P
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Sob lis 23, 2013 23:34 Re: Moje koty XII. Nieroby z Dżygitem :) s. 90

casica pisze:Jak ta karma wchodziła do Polski to oferowała hodowcom duże zniżki, ponoć w ogóle hodowcy mają duże zniżki na karmy. Tak jakby hodowlane koty miały inne żołądki niż hodowlane inaczej :roll:

To prawda, mają. Np w sklepie modernpet.pl zniżka wynosi 25% Moje hodowlane inaczej chętnie jadłyby np. Power of Nature czy Orijen (który po zmniejszeniu gramatury i podwyższeniu cen też jest już poza naszym zasięgiem), ale o ile jestem w stanie od czasu do czasu zapłacić za 7 -7,5 kg do 150 zł to z 200 zł już jest problem. Nasza baza suchego to Feline Porta 21 z Zooplusa w cenie 149 zl za 10 kg. Dokupuję do niej do zmieszania inne bezzbożówki w mniejszych opakowaniach a PON kupuję tylko na wystawach kotów (ze zniżką 25%). U nas samej suchej karmy idzie 8-9 kg na miesiąc.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Sob lis 23, 2013 23:35 Re: Moje koty XII. Nieroby z Dżygitem :) s. 90

Mnie też nie 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Nie lis 24, 2013 1:22 Re: Moje koty XII. Nieroby z Dżygitem :) s. 90

zabers pisze:
casica pisze:
zabers pisze:czekam na filmik

Jak posprzątam :twisted:

Obrazek

No właśnie, dokładnie właśnie tak :oops:
Birfanka pisze:Zrob foty bez sprzatania

co tam taki malutki balaganik 8)

mnie nie przeszkadza :P

AYO pisze:Mnie też nie 8)

Ale mnie i owszem. No sorry, no sa jakieś jednak granice przyzwoitości. I to nie jest malutki bałaganik, to jest po prostu koszmarny, ogromny burdel. Skoro nawet mnie zaczął przeszkadzać, to znaczy, że nie jest dobrze, to znaczy, że jest fatalnie.
Jutro, tzn dzisiaj :idea:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Nie lis 24, 2013 1:24 Re: Moje koty XII. Nieroby z Dżygitem :) s. 90

Amica pisze:
casica pisze:Jak ta karma wchodziła do Polski to oferowała hodowcom duże zniżki, ponoć w ogóle hodowcy mają duże zniżki na karmy. Tak jakby hodowlane koty miały inne żołądki niż hodowlane inaczej :roll:

To prawda, mają. Np w sklepie modernpet.pl zniżka wynosi 25% Moje hodowlane inaczej chętnie jadłyby np. Power of Nature czy Orijen (który po zmniejszeniu gramatury i podwyższeniu cen też jest już poza naszym zasięgiem), ale o ile jestem w stanie od czasu do czasu zapłacić za 7 -7,5 kg do 150 zł to z 200 zł już jest problem. Nasza baza suchego to Feline Porta 21 z Zooplusa w cenie 149 zl za 10 kg. Dokupuję do niej do zmieszania inne bezzbożówki w mniejszych opakowaniach a PON kupuję tylko na wystawach kotów (ze zniżką 25%). U nas samej suchej karmy idzie 8-9 kg na miesiąc.

25% to sporo, przy kilku kotach karmionych suchą karmą, robi się już suma nie do pogardzenia.

casica

Post » Nie lis 24, 2013 12:08 Re: Moje koty XII. Nieroby z Dżygitem :) s. 90

casica pisze:Ale mnie i owszem. No sorry, no sa jakieś jednak granice przyzwoitości. I to nie jest malutki bałaganik, to jest po prostu koszmarny, ogromny burdel. Skoro nawet mnie zaczął przeszkadzać, to znaczy, że nie jest dobrze, to znaczy, że jest fatalnie.
Jutro, tzn dzisiaj :idea:

Mowisz jak ta co jej imienia nie wolno tu wypowiadać pod grożbą bana. "pomyślisz o tym jutro?" :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon lis 25, 2013 11:37 Re: Moje koty XII. Nieroby z Dżygitem :) s. 90

Odpowiedzi już tutaj
viewtopic.php?f=46&t=158608
zapraszam :)

casica

[poprzednia]