Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:Zabezpieczenie - myślałam o zakładanej gumce.
Troszkę dwuznacznie to wypadło. Spróbuję jeszcze raz:
myślałam o zabezpieczeniu w postaci gumek recepturek na każdy z możliwych do rozmontowania elementów.
matka maruda pisze:Kfiatek, drapak jak widę full wypas i wielozadaniowy![]()
, bo w grudniu igłami przystroisz i masz choinkę, na wiosnę zielone na wierzch i palma wielkanocna jak malowanie
matka maruda pisze:Kfiatek, drapak jak widę full wypas i wielozadaniowy![]()
, bo w grudniu igłami przystroisz i masz choinkę, na wiosnę zielone na wierzch i palma wielkanocna jak malowanie
kfiatek, szacun! Szacun na całej dzielni! Serio!
A powiedz, chcesz to zostawić tak jak jest, czy planujesz przyszpilić tam sprytnie jakieś półki?
Kfiatek, drapak jak widę full wypas i wielozadaniowy![]()
myślałam o zabezpieczeniu w postaci gumek recepturek na każdy z możliwych do rozmontowania elementów.
kfiatek 1983 pisze: Co wy macie z tą choinką? To samo dziś od siostry usłyszałam. Choinki to u nas nie widziano odkąd Leon nastał bo skubany cięty na zieleninę strasznie ^^myślałam o zabezpieczeniu w postaci gumek recepturek na każdy z możliwych do rozmontowania elementów.
NITKA/KARINKA pisze:A czy dopóki jesteś zalogowana mogłabyś tu zajrzeć ?
viewtopic.php?f=8&t=152376
lrafal pisze:
wystarczy raz użyć tego logowania, program usuwa pozostałości po starych cookies i więcej już nie trzeba tego powtarzać.
MariaD pisze:marta-jolka pisze:też miałam problemy z dostaniem się...a nowe hasło makabra
Jakie nowe hasło?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 134 gości