Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 21, 2012 9:04 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

Ja też jak zobaczyłam Amelkę to pomyślałam,o owieczka :ryk:

wiolka06

Od: Nie paź 10, 2010 19:08

Post » Nie paź 21, 2012 11:26 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

dzie nnastepny wont :?: :?: :evil:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Nie paź 21, 2012 11:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

Kotkins założy ,ale Kotkins baaardzo ma stresa piecze bowiem GĘŚ.Kotkins (wiecie, bo pisalam!) jest miszczem .kaczkowym.Kaczka kotkinsowa jest opiewana przez poetów, prozaicy zaś chcą się wprosić na konsumpcję.Ale do gęsiny to pierwsze podejście.

Znaczy -zwłoki gęsie piecze,żeby nie było.Konkretnie dwa uda wielkości kotkinsowych i dwie piersi- tu jednak gęś niedorasta! :mrgreen:

Koty są przejęte, bo taka ilość mjensa powala je zupełnie.Leon zamierzał sie chyba upiec z gęsią ,bo jak tylko otworzyłam piecyk, to zaraz wskoczył o środka,szczęściem piecyk był zimny.Jak będę zaglądała do gęsi to go zamknę w pokoju chyba, bo gotów oddać życie dla żarcia,albo łapki poparzyć- osioł jeden! :roll:

Izka nieee noooo pisz tak Kotkinsowi, Kotkins baaardzo luuubi komplementy,więc skromniutko przycupnie na samym końcu i se popaczy jak go chwalą:)
Założę nowy wątek i zaraz dam felietonik.

Łomatko Melon stoi przed piecykiem i merda.
Jakie ja mam łakome stwory!!!!

Idę zdobić kapustę ze śliwką.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie paź 21, 2012 12:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

Och...mogę sobie tylko pomarzyć...bom jeszcze na diecie :placz:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Nie paź 21, 2012 15:52 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

Kotkinsie narobiłaś mi smaku i na gęś i na kaczkę... oraz na felieton w nowym wątku.
Pozostaje mi zajrzeć do własnej lodówki i spożyć wędzoną pierś kurzą (chociaż drób to nie to co w/w ptice) i ....poczekać :roll:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie paź 21, 2012 18:40 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

No to poproszę o zamknięcie powyższego wątku...

Następny jest tu:

viewtopic.php?f=1&t=147327

Do zobaczenia!!! :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon lis 26, 2012 10:39 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -perskie życie towarzys

kotkins pisze:Powiem Wam,że mam pomysł na książkę.
Taką małą powieść "z dreszczykiem", w stylu Kinga:)
Inspirująca jest niezwykle moja Fiona.Ona mi poddała pewną myśl...
Jak znam siebie to będzie raczej śmiesznie, niż starsznie.
Mam prawie ułożone w głowie,ale ja nie mam czasu!!!
(...)

Staram się pisać jeden felietonik tygodniowo.
Ostatnio były kozy:)

A poza tym opisuję Wam życie ,a w życiu nie codziennie Amelka planuje napad na bank!(tylko co drugi dzień!)

Dzień dobry :)
Podczytuję od jakiegoś czasu niezarejestrowana, ale po przeczytaniu tego posta nie wytrzymałam i SPECJALNIE założyłam konto, po to, żeby napisać: jestem fanką kotkinsowych kotów i bardzo chętnie bym przeczytała powieść zainspirowaną przez Fionę; zresztą zbiór felietoników też ;-)

Jestem w połowie poprzedniego wątku o kotach jamnika Melona, ale odpowiadam w nowym, bo tamten zamknięty - i sporo czasu upłynie, zanim będę na bieżąco, bo nadrabiam cierpliwie całość :-)
Ostatnio edytowano Pon lis 26, 2012 11:45 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zamykam wątek

Rudy Kotek

Od: Pon lis 26, 2012 10:22

[poprzednia]