ruda32 pisze:szukam dobrego domu dla Fidla najlepiej z ogrodem
???
Co to znaczy, Kochana?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:ruda32 pisze:szukam dobrego domu dla Fidla najlepiej z ogrodem
???
Co to znaczy, Kochana?
MalgWroclaw pisze:Też bym miała dosyć. Jestem jeszcze w pracy, ale już zaczynam myśleć, co robić.
Bazyliszkowa pisze:O kurczę![]()
Nie znam się na psach. Może pomógłby jakiś zoopsycholog? W Koterii bezpłatnych porad udziela zoopsycholog Alexandra Bulder. Ma dyżury sobotnie w godz. 13.00 – 15.00 po wcześniejszym umówieniu się telefonicznym – 535 870 225. Może w sprawie psa też by coś poradziła? Albo może zna kogoś, kto się psami zajmuje i udziela analogicznych bezpłatnych porad dla właścieli psów.
A poza tym - przytulam i sił życzę.![]()
![]()
ruda32 pisze:Bazyliszkowa pisze:O kurczę![]()
Nie znam się na psach. Może pomógłby jakiś zoopsycholog? W Koterii bezpłatnych porad udziela zoopsycholog Alexandra Bulder. Ma dyżury sobotnie w godz. 13.00 – 15.00 po wcześniejszym umówieniu się telefonicznym – 535 870 225. Może w sprawie psa też by coś poradziła? Albo może zna kogoś, kto się psami zajmuje i udziela analogicznych bezpłatnych porad dla właścieli psów.
A poza tym - przytulam i sił życzę.![]()
![]()
ja dostałam telefony specjalistów z fundacji
rozmawiałam z jedną panią,dużo rad ,dużo nie na nasze możliwości
wszystko robimy nie tak
a na zmiany brakuje kasy i czasu
szkolenie 800zł
wizyty behawiorysty w domu nie wiem ile
jestem w kropce,organizujemy dzień ,żeby pies nie był sam ale jak długo nam się tak uda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: MAU i 97 gości