Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Dziewczyny, z kolacji niciNikła reakcja, poszła za mną do kuchni, poprosiła o jedzenie, powąchała i koniec. Zakopała się pod kołdrą, nigdy tego nie robiła więc i to nie jest moim zdaniem dobry znak.
Staram się myśleć pozytywnie, ale jakoś nie bardzo mi to wychodzi.
Dam później znać co się dzieje.
Slonko_Łódź pisze:casica pisze:Dziewczyny, z kolacji niciNikła reakcja, poszła za mną do kuchni, poprosiła o jedzenie, powąchała i koniec. Zakopała się pod kołdrą, nigdy tego nie robiła więc i to nie jest moim zdaniem dobry znak.
Staram się myśleć pozytywnie, ale jakoś nie bardzo mi to wychodzi.
Dam później znać co się dzieje.
Kasiu a reszta zjadła? Myśl pozytywnie- ja wierzę w moją Zielonooką. Yennefer nie zjadła dzisiaj ani śniadania ani kolacji- teraz się skusiła na śmietanę Cremony ale liznęła kilka razy i koniec. Ciągle wierzę w to, że to po prostu pogoda![]()
Jestem z Wami cały czas...
kotx2 pisze:Moje zdrowe też dziś bez apetytu,wczoraj cały dzień przespały ,jak nigdyw nocy były harce.
Slonko_Łódź pisze:kotx2 pisze:Moje zdrowe też dziś bez apetytu,wczoraj cały dzień przespały ,jak nigdyw nocy były harce.
I tego się ciągle trzymam- bo jeżeli zdrowe koty też nie jedzą i zdechłe leżą całe dnie- to ciągle wierzę, że Puti nic złego się nie dzieje tylko reaguje na pogodę tak samo jak reszta kotów... A kto wie? Może Puti też w nocy harcowała.... Skoro Kasia nie czuła sika to może i nie słyszała demolki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 53 gości