Karolek(ona) pisze:To kiedy Onufry przybywa
Ani Onufry, ani Aleksander Wielki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:To kiedy Onufry przybywa
dinzoo pisze:co w rodowodzie to w rodowodzie a jak na niego w domu wołali to inna inszość
vailet pisze:Szurka,ale Oli to dobry skrótmi się podoba.Kurcze strona 101
dinzoo pisze:co w rodowodzie to w rodowodzie a jak na niego w domu wołali to inna inszość
dinzoo pisze:Bubunia ma w rodowodzie Campbell ... no sorrry ale jak miałam na nią wołać![]()
chciałam z niej zrobić Naomi ale ni huhu..nie pasowało za to Buba leżało jak ulał
Coco była Chanel więc zmiana była prosta
Mania pozostała przy swoim imieniu choć jak miała w papierach to nikt nie wie bo nikt tych papierów nigdy do ręki nie dostał
Bajka była Bella jak owczarek podhalański, a że to małe i takie subtelne się wydawało
została Bajką, która znów mi dziś nasikała na poduchę
a myślałam, że zapomniała
dinzoo pisze:Bubunia ma w rodowodzie Campbell ... no sorrry ale jak miałam na nią wołać![]()
chciałam z niej zrobić Naomi ale ni huhu..nie pasowało za to Buba leżało jak ulał
Coco była Chanel więc zmiana była prosta
Mania pozostała przy swoim imieniu choć jak miała w papierach to nikt nie wie bo nikt tych papierów nigdy do ręki nie dostał
Bajka była Bella jak owczarek podhalański, a że to małe i takie subtelne się wydawało
została Bajką, która znów mi dziś nasikała na poduchę :evil: a myślałam, że zapomniała
elag. pisze:ANIA! ODLICZAMY RAZEM Z TOBĄ...CZEKAMY NA OLKA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 55 gości