Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 30, 2012 10:07 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Witamy z rana z okropnie mroźnej Warszawki.
Obrazek
Milusia chciała się pokazać ślicznej gromadce,a szczególnie Arielkowi.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon sty 30, 2012 10:24 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Witajcie kochane! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
U nas też strasznie zimno -15! :(

kocurzyca41 pisze:Witamy z rana z okropnie mroźnej Warszawki.
Obrazek
Milusia chciała się pokazać ślicznej gromadce,a szczególnie Arielkowi.

Jaka słodka dziewunia! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziewuszki,ja dzisiaj zanabyłam upatrzoną w sobotę poduchę-za całe 4 zł!-wczesniej nie kupowałam,bo była na wagę,a jest wielka i cięzka,to kosztowałaby ponad 30 zł!-w poniedziałki wszystko po 4 zł,we wtorki po 2 zł,ale nie chciałam ryzykować,że ją ktoś mi sprzątnie sprzed nosa

Obrazek

Będę sobie wygodnie telewizję oglądała :D

My dzisiaj jedziemy do Ostródy,mam nadzieję,że maleńka ni zmarznie!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon sty 30, 2012 10:26 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Ale super poducha :D i do tego za 4 zł 8O
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon sty 30, 2012 10:31 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Czasem takie cuda się trafiają Kasiulku,a pamiętasz tę podusię-słonecznik?-za 2 zł ją kupiłam,ale już jej nie mam,bo Pyniutek ją zasikała.W sobotę dwa tygodnie mineły od jej smierci :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon sty 30, 2012 10:34 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

[quote="kiche_wilczyca"]Fajny ten ocieplacz :ok:

A co do ocieplaczy :D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Pon sty 30, 2012 10:38 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Yyyy,ale co to jest Jolu?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sty 30, 2012 10:47 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

W takim razie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: mocno trzymamy za podróż i za wizytę u weta.Oby same dobre wiadomości ....Sama też się ubierz cieplutko.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon sty 30, 2012 10:48 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

kropkaXL pisze:Yyyy,ale co to jest Jolu?

No,ocieplacze ale na męskie klejnoty :)

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Pon sty 30, 2012 11:10 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
To u mnie nieprzydatne-kocury bezjajeczne, a faceta w domu brak(i właściwie bardzo dobrze! :lol: )
kocurzyca41 pisze:W takim razie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: mocno trzymamy za podróż i za wizytę u weta.Oby same dobre wiadomości ....Sama też się ubierz cieplutko.

Mam nadzieję Renatko,że rtg pokaże ,że wszystko pięknie się zrasta-mała szaleje i tylko jak chodzi powoli,to utyka,a jak biega,to jak w pełni sprawny kot!
Ubiorę sie cieplutko-mam po siostrzenicy długą puchówkę z kapturem,więc raczej nie zmarznę :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sty 30, 2012 12:38 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

No to se postałam na mrozie na przystanku-PKS nie raczył poinformować ,że ten autobus w ferie nie jeździ :evil: :evil: :evil: -allle ludzie klęli!
Zadzwoniłam do siostry,żeby zapytała w informacji w Morągu,bo PKS Ostróda nie wie,czy autobus jedzie czy nie-to jakaś paranoja-to PKS Ostróda obsługuje tę linię 8O 8O
Jedziemy nastepnym-o 13.50 :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sty 30, 2012 13:09 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Cześć Słoneczka :1luvu: . Niedługo jedziecie. Kciuki! :ok:

A poducha świetna!!! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 30, 2012 14:31 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

kropkaXL pisze:Yyyy,ale co to jest Jolu?

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: oj, Kasia, Kasia, jakas Ty niedomyslna :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon sty 30, 2012 14:56 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon sty 30, 2012 17:50 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

No wróciłyśmy do domku!
Łapka zrasta się dobrze,za 4 tyg. rtg i jesli będzie wszystko ok,to za jednym zamachem wyjęcie implantów i sterylka.
Właśnie miałam zapytac,czy to bedzie pod narkozą,bo przeciez kicia za chwilę by miała kolejną(przy sterylce) a pani wet mówi,że od razu mogą wysterylizować!-no byłoby idealnie,bo za jednym bólem dwie sprawy!
Niunia była tak grzeczna,że powinna dostać medal najgrzeczniejszego kotka świata!-nawet na stole rtg położyła się pięknie -zero stresu!
Panie z zachwytem na nią patrzyły,że taka grzeczna,lśniąca i mądra!
A teraz lecę coś zjeść,bo od wczoraj nie jadłam :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sty 30, 2012 18:00 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

A ja podziwiam estetykę. CK :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]