Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze::roll: Ja ostatnio mam dosc mylenia owieczek z kotami- moge sprobowac zrobic ommmmmmmmmmmmmm
pogwizd pisze:anulka111 pisze::roll: Ja ostatnio mam dosc mylenia owieczek z kotami- moge sprobowac zrobic ommmmmmmmmmmmmm
Daleko mi do jakiejkolwiek religijności, może ciut bardziej filozofie mnie interesują, w każdym razie jeśli rzeczywiście spróbujesz, to w 'om mani padme hum' wydłużaj, wybrzmiewaj mmmm z pierwszej i ostatniej sylabie. Coś w tym naprawdę jest.
A w dodatku (według niektórych) działa.zabers pisze:ojakręcę! pogwizd, to jest nawet lepsze od: "Pomocy Obi-Wan Kenobi. W tobie jedyna nadzieja"pogwizd pisze:anulka111 pisze::roll: Ja ostatnio mam dosc mylenia owieczek z kotami- moge sprobowac zrobic ommmmmmmmmmmmmm
Daleko mi do jakiejkolwiek religijności, może ciut bardziej filozofie mnie interesują, w każdym razie jeśli rzeczywiście spróbujesz, to w 'om mani padme hum' wydłużaj, wybrzmiewaj mmmm z pierwszej i ostatniej sylabie. Coś w tym naprawdę jest.![]()
pogwizd pisze:A w dodatku (według niektórych) działa.zabers pisze:ojakręcę! pogwizd, to jest nawet lepsze od: "Pomocy Obi-Wan Kenobi. W tobie jedyna nadzieja"pogwizd pisze:anulka111 pisze::roll: Ja ostatnio mam dosc mylenia owieczek z kotami- moge sprobowac zrobic ommmmmmmmmmmmmm
Daleko mi do jakiejkolwiek religijności, może ciut bardziej filozofie mnie interesują, w każdym razie jeśli rzeczywiście spróbujesz, to w 'om mani padme hum' wydłużaj, wybrzmiewaj mmmm z pierwszej i ostatniej sylabie. Coś w tym naprawdę jest.![]()
Połóż się (zasypianie jest niezłą okazją), powtarzaj mantrę na głos lub w myśli przez co najmniej 15 min.
Po tym czasie pisz krytyczne recenzje.
Mnie usypia.
Mantra 'hare krishna...' też mnie usypia i nie, nie jestem z 'Hare Krishna'.
Wydaje mi się, że to są mądrze złożone zgłoski działające na organizm? istotę? coś tam coś tam człowieka.
Powtarzane na głos przez odpowiednio długi czas wprowadzają w trans. Powtarzane cicho - zwyczajnie usypiają.
http://www.youtube.com/watch?v=iG_lNuNUVd4
pogwizd pisze:A w dodatku (według niektórych) działa.
Połóż się (zasypianie jest niezłą okazją), powtarzaj mantrę na głos lub w myśli przez co najmniej 15 min.
Po tym czasie pisz krytyczne recenzje.
Mnie usypia.
Mantra 'hare krishna...' też mnie usypia i nie, nie jestem z 'Hare Krishna'.
Wydaje mi się, że to są mądrze złożone zgłoski działające na organizm? istotę? coś tam coś tam człowieka.
Powtarzane na głos przez odpowiednio długi czas wprowadzają w trans. Powtarzane cicho - zwyczajnie usypiają.
http://www.youtube.com/watch?v=iG_lNuNUVd4
zabers pisze:Nie ma szans - zasypiam z prędkością rakiety Patriot
zabers pisze:pogwizd, nie namówisz mnie na mantry. wnerwiają mnie. zwyczajnie.
z rzeczy błyskawicznie usypiających polecam "Pana Tadeusza". na mnie działa wprost rewelacyjnie.
pogwizd pisze:zabers pisze:pogwizd, nie namówisz mnie na mantry. wnerwiają mnie. zwyczajnie.
z rzeczy błyskawicznie usypiających polecam "Pana Tadeusza". na mnie działa wprost rewelacyjnie.
Przyjąłem, masz ciężkie brrrr w stosunku do mantr.
Ale nowy wątas machniesz, co?
Taki zaczynający się od mamy tu nasze kocięta Glusia, Kulkę i Saszkę. Zmrol rzuca nam futrem na lewo i prawo. Wcześniej miewaliśmy Rysia i jego galopującą siostrę Majkę a poniżej są linki do poprzednich wątków. Wiosną zapewne znajdziemy na wycieraczce coś rozpaczliwie miałczącego.
Ommmmm....
pogwizd pisze:anulka111 pisze::roll: Ja ostatnio mam dosc mylenia owieczek z kotami- moge sprobowac zrobic ommmmmmmmmmmmmm
Daleko mi do jakiejkolwiek religijności, może ciut bardziej filozofie mnie interesują, w każdym razie jeśli rzeczywiście spróbujesz, to w 'om mani padme hum' wydłużaj, wybrzmiewaj mmmm z pierwszej i ostatniej sylabie. Coś w tym naprawdę jest.
jaaana pisze:pogwizd pisze:anulka111 pisze::roll: Ja ostatnio mam dosc mylenia owieczek z kotami- moge sprobowac zrobic ommmmmmmmmmmmmm
A palców nie trzeba składac?
zabers pisze:Wieczorem będzie wątek i Bardzo Ważne Ogłoszenie Parafialne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 45 gości