Albo przypominajki
Wczoraj byłam na jodze

już dawno się tak dobrze nie czułam, wreszcie mogę wyprostować się jak człowiek, nie czuję się jak gwóźdź wbijany w ziemię, zrelaksowałam się jak nigdy. Trochę mnie dziś pewne miejsca bolą, ale jaki to przyejmny ból

wprawdzie będzie to tylko raz w tygodniu ale zawsze
Jak nie wierzyć w znaczenie imion? Konan wybrał sobie imię Konan i teraz bardzo dba o reputację

Konana barbarzyńcy, niszczyciela itd. Zastałam go przed chwilą z miną niewiniątka nad opakowaniem od suszarki, rozgryzanie zaczęte

na szczęście jest ponad wiek i rasę inteligentny i nie ma pomysłu rozwalać nam kanapy czy mebli, bo chybabym kaganiec założyła

z wielką staysfakcją natmoast rozwala nowe zabawki

wczoraj dostał nowy pompon. Pompon żył 10 minut. Przepraszam, dostały wszystkie koty, Konan przejął. Zaczął od przegryzania pompona tak żeby go znieść, potem wyrywał piórka i nimi pluł, następnie uciekł z nim na chwilę. Okazało się że to był rytuał topienia. Wrócił z utopionym brzydkim jeszcze mokrym pomponem, postawił mi pod nogami i nonszalancko znudzony odszedł

teraz mogą się inni bawić

aktualnie morduje trwalszą myszkę z piszczałką. Stara się wygryźć piszczałkę-prawie jak serce