Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 22, 2013 20:27 Re: Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

Też podczytuję, czasu brak na wszystko :(
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Śro maja 22, 2013 22:49 Re: Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

Bardzo Wam Wszystkim dziękuję! Wasze kciuki są magiczne!
Nie chodzi o wynik badań bo te jak i różne inne sytuacje jak wiemy zdarzają się różne!
Najważniejsze jest nastawienie i samopoczucie gdy idę gdzieś zdenerwowana i czegoś się boję ale wiedząc, że o mnie myślicie czuję się pewniej! :1luvu:
Dowiedziałam się, że
nie ma konieczności dalszej diagnostyki hepatologicznej ani wprowadzania leczenia! Wyniki analiz – kreatynina nadspodziewanie dobra! Torbiele zostawiamy, niczego nie ruszamy i obserwujemy! ! Za rok kontrola usg jamy brzusznej.

Dziękuję Wam za obecność przy mnie :1luvu:
Spokojnej nocy a jutro miłego dnia! :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw maja 23, 2013 10:03 Re: Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

Wczorajszą wiadomość napisałam na szybko na wypadek gdyby ktoś się niepokoił żeby na pierwszą wstępną całkiem ogólną informację nie musiał długo czekać! :|
Hepatolog uznał, że tych torbieli – w tej ilości, rodzaju i wielkości przy tych parametrach wątroby na razie lepiej nie ruszać ani nie wprowadzać leczenia farmakologicznego.
Nie wie skąd są objawy, z powodu których rozpoczęliśmy diagnostykę – myśli, że nie od wątroby! :(

Wyznaczyłam sobie kolejny termin do internisty i znowu czekam! :|

Wróciłam od okulisty.
Wolałabym usłyszeć, że mam dobrą intuicję w trochę innym przypadku a nie jeśli chodzi o konieczność wizyty u lekarza!
Stwierdził znaczny ubytek w centralnej części rogówki, na szczęście punktowo troszkę się zabarwiło.
Leczymy – OP - maść i krople z antybiotykiem 3-4 x dz, dotychczasowa maść na noc.
OL – bz dwa rodzaje maści na noc, w ciągu dnia 3-4 x te same krople i 2 x dz dotychczasowa maść.
Za około 10 dni do kontroli…

Dziś późno przyszłam więc długo posiedzę w pracy – terminy, terminy i jeszcze raz terminy i konkretne godziny do których muszę wykonać poszczególne etapy pracy! :twisted:
Jak z lewą ręką – trochę lepiej? Jak Kostusia czy lepiej się czuje i odrobiła spadek wagi? Urlopu wiem, że nadal nie możesz brać… Jak Kosmata?

Wczoraj zgodnie z przewidywaniem tak jak napisałam wychodząc z biura przemokłam i przemarzłam ale nie przeziębiłam się! dziś przeprosiłam się ze spodniami i półbutami - nie ma głupich, nie będę się narażała :twisted:
Dziś znowu zimno szaro ponuro i ciemno :evil:

Bardzo lubię otwarte wątki - i możliwość edycji postów - np. teraz edytowałam ten post i ten z poprzedniej strony :arrow: viewtopic.php?f=46&t=130746&start=1485#p9847339 :twisted:

Pozdrawiamy, zapraszamy tutaj :arrow: viewtopic.php?f=46&t=153345 :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Pt maja 24, 2013 9:44 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zamykam, ale zawsze można otworzyć.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia]