Wczorajszą wiadomość napisałam na szybko na wypadek gdyby ktoś się niepokoił żeby na pierwszą wstępną całkiem ogólną informację nie musiał długo czekać!
Hepatolog uznał, że tych torbieli – w tej ilości, rodzaju i wielkości przy tych parametrach wątroby na razie lepiej nie ruszać ani nie wprowadzać leczenia farmakologicznego.
Nie wie skąd są objawy, z powodu których rozpoczęliśmy diagnostykę – myśli, że nie od wątroby!
Wyznaczyłam sobie kolejny termin do internisty i znowu czekam!
Wróciłam od
okulisty.Wolałabym usłyszeć, że mam dobrą intuicję w trochę innym przypadku a nie jeśli chodzi o konieczność wizyty u lekarza!
Stwierdził
znaczny ubytek w centralnej części rogówki, na szczęście punktowo troszkę się zabarwiło.
Leczymy – OP - maść i krople z antybiotykiem 3-4 x dz, dotychczasowa maść na noc.
OL – bz dwa rodzaje maści na noc, w ciągu dnia 3-4 x te same krople i 2 x dz dotychczasowa maść.
Za około 10 dni do kontroli…
Dziś późno przyszłam więc długo posiedzę w pracy – terminy, terminy i jeszcze raz terminy i konkretne godziny do których muszę wykonać poszczególne etapy pracy!
Jak z lewą ręką – trochę lepiej? Jak Kostusia czy lepiej się czuje i odrobiła spadek wagi? Urlopu wiem, że nadal nie możesz brać… Jak Kosmata?
Wczoraj zgodnie z przewidywaniem tak jak napisałam wychodząc z biura przemokłam i przemarzłam ale nie przeziębiłam się! dziś przeprosiłam się ze spodniami i półbutami - nie ma głupich, nie będę się narażała
Dziś znowu zimno szaro ponuro i ciemno
Bardzo lubię otwarte wątki - i możliwość edycji postów - np. teraz edytowałam ten post i ten z poprzedniej strony
viewtopic.php?f=46&t=130746&start=1485#p9847339
Pozdrawiamy, zapraszamy tutaj
viewtopic.php?f=46&t=153345