Wielbłądzio pisze:Ano faktycznie. Chyba będę miała na tej 'tajnej' liście pół forum
Ja chce na tajna liste

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Ano faktycznie. Chyba będę miała na tej 'tajnej' liście pół forum
anulka111 pisze:Sprobuje doczytac o co tu chodzi-remont to jednak straszne slowo-ale jeden pokoj juz mam w kolorze soczystej moreli
Juz doczytalam:
1. Nawet jakby ktos chcial mi dac kota ,to nie wezme-Gucio w traumie rmeontowej przetrwal pod narzuta caly dzien i wiele wody uplynie zanim dojdzie do siebie ,a jutro cd go czeka.
2. Od tego watku samoistnie sie uzaleznilam,lubie i łosie i wielblady-jak sie dopchac do tajnego watku?![]()
3. Nie zmaierzam sie tez ekscytowac tym,kto usiluje mataczyc.....wystarczy mi wlaczyc tvn 24 i wiem ,ze niektorzy ludzie niczego sie nie naucza,a leczyc nie maja ochoty,wiec po co na nich tracic czas![]()
4. Roznosi mnie z radosci ,ze mam morelowy pokoj....i dobija ilosc rzeczy do przelozenia,segregowania itp.-ktos chetny do pomocy?
5. Ja jestem upaprana farba-ale to normalne,ale zyskalam tez kota .....moj rudy klasyk jest aktualnie rudo-bialym kotem.
OKI pisze:1. Ja się chyba też dopiszę do newslettera![]()
2. A jak mój ulubieniec się miewa?
Czarnych koczurków można ode mnie dostać trzech, o ile Wielbłąd jednego nie zachachmęci
Wielbłądzio pisze:OKI pisze:1. Ja się chyba też dopiszę do newslettera![]()
2. A jak mój ulubieniec się miewa?
Czarnych koczurków można ode mnie dostać trzech, o ile Wielbłąd jednego nie zachachmęci
1. Nie ma sprawy![]()
2. Niejaki Larsen? Świetnie. I nawet wygląda coraz bardziej 'na życie', boczki mu się troszeczkę zaokrągliły![]()
No i nie znalazłam wczoraj żadnych kup poza kuwetą, były tylko olane drzwi wejściowe, ale stawiam raczej na Liliana, bo to jego stała miejscówka
Wielbłądzio pisze:3. Faksio mój![]()
Jego braciszek (jak ma na imię ten drugi czarny?) i Brzdąc z pewnością zdobędą serce Aniki
kalair pisze:Nie rozumiem, o czym mowicie, ubieram sie w second hand.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuza i 89 gości