DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 26, 2010 20:08 Re: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą...

Wielbłądzio pisze:
bubor pisze:Ani ze mnie milioner , ani nie mam wilii , ani przystojny nie jestem więc jak by nie patrzeć zdecydowanie się nie kwalifikuję :lol: :wink: .

Nie ustosunkowałeś się (nomen omen :wink: ) jeszcze do ostatniej, jakże istotnej, kwestii :mrgreen:

No cóż :roll: o mej ewentualnej mądrości bądź jej braku najlepiej przekonywać się osobiście , niema to jak dogłębne poznanie danego osobnika :mrgreen:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw sie 26, 2010 20:32 Re: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą...

bubor pisze:
Wielbłądzio pisze:
bubor pisze:Ani ze mnie milioner , ani nie mam wilii , ani przystojny nie jestem więc jak by nie patrzeć zdecydowanie się nie kwalifikuję :lol: :wink: .

Nie ustosunkowałeś się (nomen omen :wink: ) jeszcze do ostatniej, jakże istotnej, kwestii :mrgreen:

No cóż :roll: o mej ewentualnej mądrości bądź jej braku najlepiej przekonywać się osobiście , niema to jak dogłębne poznanie danego osobnika :mrgreen:

Migasz się. Chodziło o ostatnią kwestię, tę zapisaną miniliterkami :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw sie 26, 2010 20:37 Re: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą...

To ja może przypomnę :mrgreen: :
Wielbłądzio pisze:
Milioner-kociarz z solidną willą pilnie poszukiwany. Nie pogniewam się, gdyby przy okazji był mądry, przystojny i fajny w łóżku :mrgreen:

Lizak mi zasłonił tyłkiem monitor. O, ale jest dobrze.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw sie 26, 2010 20:39 Re: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą...

Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć Moniu 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw sie 26, 2010 20:41 Re: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą...

Wielbłądzio pisze:Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć Moniu 8)

Jak zwykle, jak zwykle... Kasiu 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw sie 26, 2010 20:47 Re: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą...

Wielbłądzio pisze:

Aaaa , o tą 8) . ciężko mi coś powiedzieć :roll: - cokolwiek w tym temacie z moim udziałem działo się dość dawno temu więc napewno o " zaprawieniu w bojach " nie może być mowy :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw sie 26, 2010 20:47 Re: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą...

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć Moniu 8)

Jak zwykle, jak zwykle... Kasiu 8)

Też miałam to dodać, ale pomyślałam sobie, że będzie za dużo wazeliny :oops:

No, PRAWIE jak zwykle. Poza pewną drażliwą sprawą dotyczącą odbioru po półtora roku !!! z DT SWOJEGO marmurka Liliana :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw sie 26, 2010 20:49 Re: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą...

bubor pisze:
Wielbłądzio pisze:

Aaaa , o tą 8) . ciężko mi coś powiedzieć :roll: - cokolwiek w tym temacie z moim udziałem działo się dość dawno temu więc napewno o " zaprawieniu w bojach " nie może być mowy :roll:

Taaa... Brzmi znajomo :roll: :(

Wielbłądzio

Post » Czw sie 26, 2010 21:01 Re: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą...

może mi się uda jakieś smakowite próbeczki załatwić to coś Totunia dostanie od ciotki :)
mój wet nie żałuje, jak ma :)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw sie 26, 2010 21:19 Re: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą...

Dzięki :)
Malutka smacznie sobie śpi w budce drapaka. Trudno, chyba nie będę jej na noc zamykać do tej klatki :roll:

A mnie robale pogryźli :twisted: I też idę spać. Dobranoc.

Wielbłądzio

Post » Czw sie 26, 2010 21:38 Re: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą...

Kciuki za spokojną noc i dobrze wykonaną kuwetkową robotę ;)
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Czw sie 26, 2010 22:09 Re: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą...

no to teraz akcja - zbiorowa wizualizacje wieeelkiej kupy :D
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw sie 26, 2010 22:49 Re: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą...

wizualizuję i :ok: trzymam
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Czw sie 26, 2010 23:38 Re: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą...

i fontanny :) :)
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Pt sie 27, 2010 8:08 Re: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą...

na razie ciągle nic :roll:
zaczynam się martwić

na noc zostawiłam maleńką w tej drapakowej budce, gdzie spała - rano zastałam ją w tym samym miejscu, nie sądzę, żeby przez te kilka godzin się ruszała :( podstawiłam pod pyszczek miskę z wodą, mam nadzieję, że w ciągu dnia Padalce jej tego nie wyleją. bo została też na wolności. i surolan zakroplilam jej do uszu też bez wyciągania z drapaka - bo kiedy próbowałam Totunię wyciągnąć, zaczęła syczeć i machać łapami :(
ma takie piękne, mądre, wielkie, smutne oczy. serce się kraje, kiedy pomyśleć, że takie małe kochane serduszko nie ma jeszcze nikogo na własność :cry:

Tulec tuli się i mruczy
po południu zostanie zaszczepiona

nie mam czasu nawet na czytanie
ale na dokument o Doorsach wreszcie jutro iść muszę

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]