Wielbłądzio pisze:bubor pisze:Ani ze mnie milioner , ani nie mam wilii , ani przystojny nie jestem więc jak by nie patrzeć zdecydowanie się nie kwalifikuję![]()
.
Nie ustosunkowałeś się (nomen omen) jeszcze do ostatniej, jakże istotnej, kwestii
No cóż

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:bubor pisze:Ani ze mnie milioner , ani nie mam wilii , ani przystojny nie jestem więc jak by nie patrzeć zdecydowanie się nie kwalifikuję![]()
.
Nie ustosunkowałeś się (nomen omen) jeszcze do ostatniej, jakże istotnej, kwestii
bubor pisze:Wielbłądzio pisze:bubor pisze:Ani ze mnie milioner , ani nie mam wilii , ani przystojny nie jestem więc jak by nie patrzeć zdecydowanie się nie kwalifikuję![]()
.
No cóżo mej ewentualnej mądrości bądź jej braku najlepiej przekonywać się osobiście , niema to jak dogłębne poznanie danego osobnika
Wielbłądzio pisze:
Milioner-kociarz z solidną willą pilnie poszukiwany. Nie pogniewam się, gdyby przy okazji był mądry, przystojny i fajny w łóżku
Wielbłądzio pisze:Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć Moniu
Wielbłądzio pisze:
Migasz się. Chodziło o ostatnią kwestię, tę zapisaną miniliterkami
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć Moniu
Jak zwykle, jak zwykle... Kasiu
bubor pisze:Wielbłądzio pisze:
Migasz się. Chodziło o ostatnią kwestię, tę zapisaną miniliterkami
Aaaa , o tą. ciężko mi coś powiedzieć
- cokolwiek w tym temacie z moim udziałem działo się dość dawno temu więc napewno o " zaprawieniu w bojach " nie może być mowy
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 101 gości