H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 30, 2010 16:49 Re: H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monia, to ja juz pedze na konto i przelewam pare zlotych...juz w czwartek? 8O
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob paź 30, 2010 16:50 Re: H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moś pisze:Monia, to ja juz pedze na konto i przelewam pare zlotych...juz w czwartek? 8O

Kasia, w czwartek badanie, które rozstrzygnie co w końcu jest.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob paź 30, 2010 16:56 Re: H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acha..... ale juz poszlo :wink:

moś

Post » Sob paź 30, 2010 17:14 Re: H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sama widzisz Monia...
Forum coś tam pomoże, ale wydatków od cholery, naprawdę powinnaś uważniej rozejrzeć się za tym kochankiem :mrgreen:

Trzymajcie się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob paź 30, 2010 20:16 Re: H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzięki za wiadomość :ok:
dopiero wróciłam, zaraz poszukamy czegoś na bazarek :love:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Sob paź 30, 2010 22:34 Re: H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Będzie dobrze :ok:
Dobrej nocki! :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie paź 31, 2010 7:44 Re: H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisałam wczoraj post i odpadłam spać. Spałam do godz. 8 starego czasu - oczywiście w pełnym "opakowaniu" (makijaż i ciuchy). Nie wiem jeszcze nic o operacji Meo, profesor oglądał dokładnie stare zdjęcia RTG,widocznie ma jakieś wątpliwości, bo jeszcze jedna laryngoskopia, robiona przez niego, z zajrzeniem do puszki krtaniowej. Pewnie wtedy dowiem się co dalej: kiedy operacja, jaka i ile kosztuje.

Udało mi się sprzedać hamak na kaloryfer dla kota (na PT) za 30 zł. Obniżyłam też znacznie (1/3) cenę kompletu złotego (kolczyki i łańcuszek). Może ktoś się skusi? Mam jeszcze do sprzedania spódnicę jeansową. Kurcze, zawsze oddawałam wszystkie rzeczy, ubrania, które mi z jakiegoś powodu zostawały - teraz nie bardzo mam co sprzedać :( . Jeszcze mam książki i komplet srebrny, który dostałam na imieniny (kolczyki i zawieszka).

Martwię się o Lolę (urocza buldożka) Magiji - miała wczoraj w tej samej lecznicy operację krtani i nosa. Odebrałam dziś SMSa, bo spałam wczoraj, że operacja trwała aż do godz. 21 i mała sama nie oddycha :( .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Nie paź 31, 2010 7:56 Re: H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć Słonka! :)
Monia, nie martw się, jakoś poradzimy.
I profesor też pomoże Meo :ok:
Za psinkę Magiji również mocne :ok:

I czekamy na nową seteczkę :)

Erin

Post » Nie paź 31, 2010 8:11 Re: H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marcelibu, ale pamiętasz jeszcze skąd masz kota? :wink: więc gdyby coś trzeba było to pisz, dzwoń, bo nigdy nie zostawialiśmy naszych podopiecznych w potrzebie

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie paź 31, 2010 8:18 Re: H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tweety pisze:Marcelibu, ale pamiętasz jeszcze skąd masz kota? :wink: więc gdyby coś trzeba było to pisz, dzwoń, bo nigdy nie zostawialiśmy naszych podopiecznych w potrzebie

Aga, Wy macie dość kotów pod opieką :!: Macie na kogo wydawać, ja muszę jakoś dać radę. Histerycznie szukam pracy.

Magija mówiła, że operacja Loli to 1.200 zł.

Marcelibu

Post » Nie paź 31, 2010 8:30 Re: H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marcelibu pisze:
Tweety pisze:Marcelibu, ale pamiętasz jeszcze skąd masz kota? :wink: więc gdyby coś trzeba było to pisz, dzwoń, bo nigdy nie zostawialiśmy naszych podopiecznych w potrzebie

Aga, Wy macie dość kotów pod opieką :!: Macie na kogo wydawać, ja muszę jakoś dać radę. Histerycznie szukam pracy.

Magija mówiła, że operacja Loli to 1.200 zł.

a więc myślisz, że jeden Meo to zrobi jeszcze różnicę? :wink: Gdyby się okazało, że brak odpowiedniej kwoty powoduje odłożenie w czasie lub rezygnację z leczenia to zaraz dawaj znać, proszę

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie paź 31, 2010 9:11 Re: H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monia, nie wyprzedawaj wszystkiego co masz
uzbieramy!
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Nie paź 31, 2010 9:16 Re: H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie paź 31, 2010 9:39 Re: H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pewnie ze sie uzbiera, ja wczoraj dalam duzo ciuchow siostrzenicy, ona tez w potrzebie, wiadomo- studiuje a kasy studentom brakuje na ciuchy..ale jeszcze cos zostalo, poszukam.
ps sprawdz konto :wink:

moś

Post » Nie paź 31, 2010 9:44 Re: H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xandra pisze:Monia, nie wyprzedawaj wszystkiego co masz
uzbieramy!

To samo Moni powtarzam :ok:

Erin

[poprzednia][następna]