Dixi lepiej mi z bliska nie pokazywac hahahaha juz dawno ja wypatrzylam .....a teraz widze, ze nie dosc ,ze trzykolorowa jest i ma zielone oczyska, to jeszcze ma skarpetki biale od ktorych jestem uzalezniona......
Codziennie zaglądam głeboko w oczy Rysia i patrze, czy mu nie zielenieja oczeta....kurcze mailby szanse po babciach hmmmm.............no a jakby mu skarpetki wyrosly.......to Maria ,by mnie zabila....ale ja bym trafila do raju z radosci hihi -na tym trzecim zdjeciu to ma takie spojrzenie ,ze tej kotce nie sposob odmowic niczego

)
wiem ,ze skarpetek nie bedzie, ale marzyc sobie moge 
Strasznie jestem ciekawa jak sie ofutrzy Rys-na razie dostaje obłedna kite lisia ------szerokoscia kity przegonil juz seterke i Gucia, ktory też ma piekna...a dluga kitka ,ze hohohoooo

-natomiast futerko na reszcie ciala jest dla mnie zagadka, jakie bedzie.....apetyt koteckzowi dopisuje , futro jest porzadnej jakosci ,dzis po powrocie z rpacy , koty mogly wyjsc na chwilke na balkon.....tylko Rys i Smakusia wyszli.....Rys nie chcial wracac tak mu fajnie bylo.....kapcie z wlosow ma juz takie jak seterka....łapy hmm grubosc tez podobna maja

.Ryś ladnie juz reaguje na siosiosio z balkonu i wieje jak mu to wołam ,bo boje sie ,by sie nie przeziebil.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.