Agul-la wieczorkiem i to dośc póżnym ,bo teraz już nie zdąże.Czas do pracy!!!Jak nie zajrzysz wieczorkiem to jutro sobie obejrzysz.Wstawię ,słowo harcerza
ja moje próbowałam takim gęstym grzebykiem wyczesać to mnie gryźć bestie chciały odebraliśmy auto!wymiana tarcz, zacisków, naprawa dmuchawy i coś tam ze skrzynią biegów wyniosła 740 zl!dużo, ale i tak mniej niż zakładałam. ulzyło mi
Jeszcze nie. Myślę, że będzie dziś lub jutro. Jak tylko go poskładam pstrykne parę fotek - mam nadzieję szczęśliwych kotecków na drapaku. A jutro mam wolne i prawdopodobnie przyjdzie do mnie mój braciszek zrobic wreszcie chłopakom mółeczki na balkonie do siedzenia i podziwiania świata z wysokości.
miesiać temu kupiłam 2 kilo boscha, a już od wczoraj na purinie pro plan jedziemy teraz wzięłam 3 kg iamsa odkłaczającego. w następnych zakupach wezme 3 kilo na kłaki i 3 dla kastratów. przez ryśka nie mogę kupić 10 kg jednej, bo muszę mieszac i kombinować teraz.
wiem, ale ja niestety mam teraz problem. powiem ci jednak, że moim bosch nie podszedł. jak do tej pory najbardziej smakował im hills i rc. strasznie drogi gust mają gamonie