Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:Twoja krytyka, redalf, niestety Tosi nic nie pomoże, więc sobie oszczędź fatygi. Chcesz, to załóż osobny watek o zasadach bezpieczeństwa przewożenia kotów i działania, kiedy dojdzie do ucieczki. Może trafi do kociego ABC.
redaf pisze:bananowy_kot pisze: TOSIĘ TRZEBA ZNALEŹC I JUROSZĘ WSZYSTKICH O PRZEMYŚLENIE SPRAWY NAGRODY PONIEWAŻ TRZEBA POPRAWIC OGŁOSZENIE I TO JAK NAJSZYBCIEJ !!!
Powtarzam ode mnie 200zł
Ewa 100zł
KTO DALEJ ????
Wróć to tempo.
Mieszkacie w Radości?
Tosia do Was tego wieczoru nie dojechała, czy jak?
Dlaczego stało się tak jak się stało?
Vega36 była Waszym międzylądowaniem?
Kiedy się dowiedziałaś, że kota dała nogę co zrobiłaś?
Nic?
Nagrodę to ja mogę na 2000 ustalić.
I co? I nic zapewne.
mziel52 pisze:Twoja krytyka, redalf, niestety Tosi nic nie pomoże, więc sobie oszczędź fatygi. Chcesz, to załóż osobny watek o zasadach bezpieczeństwa przewożenia kotów i działania, kiedy dojdzie do ucieczki. Może trafi do kociego ABC.
Co do łapania Tosi, jeszcze jedna rada. jeśli ktoś będzie miał szczęście i ją wypatrzy - niech nie łapie od razu - bo jak się kotka znów spłoszy, to nie daj Boże wejdzie pod maskę samochodu czy nawieje jeszcze dalej. Trzeba wtedy poobserwować jej miejsce pobytu, zostawić delikatnie jedzenie i zorganizować spokojnie łapanie w klatke łapkę. To jest dziczka, więc nikomu nie rzuci się na szyję na powitanie. Za to znalazłszy papu, będzie go tam znowu szukać.
redaf pisze:mziel52 pisze:Twoja krytyka, redalf, niestety Tosi nic nie pomoże, więc sobie oszczędź fatygi. Chcesz, to załóż osobny watek o zasadach bezpieczeństwa przewożenia kotów i działania, kiedy dojdzie do ucieczki. Może trafi do kociego ABC.
Nie wiem jak redalf, ale jako redaf mogę napisać...
Może jednak pomoże ustalona przeze mnie nagroda w wysokści 2000,00 słownie dwóch tysięcy złotych za znalezienie Tosi.
Ale chyba o tym nie doczytałaś mziel52?
vega36 pisze:redaf, jeżeli ustalasz nagrodę w wysokości 2000 zł (słownie: dwa tysiące), to chyba należałoby to napisać w ogłoszeniach.
redaf pisze:vega36 pisze:redaf, jeżeli ustalasz nagrodę w wysokości 2000 zł (słownie: dwa tysiące), to chyba należałoby to napisać w ogłoszeniach.
Że niby mam jeszcze dawać ogłoszenia
bananowy_kot pisze:OGŁOSZENIA ZATEM NIE ZMIENIAMY !!!!
mziel52 pisze:Obawiam się, że taka nagroda może zachęcić łobuzów do przynoszenia kotków z uszkodzonym przez nich okiem. Nie mówiąc o tym, że zacznie sie na Tosię nagonka w okolicy, a osoby niewprawione w łapaniu więcej szkody niz pożytku przyniosą. NIe określałabym w ogłoszeniu wysokości nagrody.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości