Moderator: Estraven
annette88 pisze:czescjestesmy
no więc psychologię ciężko wyczuć, ale chyba zdam
zależy czego ode mnie pragnęli w opisówce.. wyniki dopiero 7 lutego, 5 dopiero wyniki z Technik negocjacji, ależ się naczekam, no
annette88 pisze:niby nie jest zła, ale czasem nie ujmie się tego, co powinno. Pisałam na temat " wyjaśnij tesę i ustosunkuj się do niej : każdy może zostac członkiem sekty " i tu jestem z siebie zadowolona.. Pogubiłam się w pytaniu z lektury, to znaczy mam napisane w zasadzie same konkrety i troche pomieszane.. zobaczymy
trawa11 pisze:annette88 pisze:niby nie jest zła, ale czasem nie ujmie się tego, co powinno. Pisałam na temat " wyjaśnij tesę i ustosunkuj się do niej : każdy może zostac członkiem sekty " i tu jestem z siebie zadowolona.. Pogubiłam się w pytaniu z lektury, to znaczy mam napisane w zasadzie same konkrety i troche pomieszane.. zobaczymy
A na jakichś konkretnych przypadkach sie oparłas
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:niby nie jest zła, ale czasem nie ujmie się tego, co powinno. Pisałam na temat " wyjaśnij tesę i ustosunkuj się do niej : każdy może zostac członkiem sekty " i tu jestem z siebie zadowolona.. Pogubiłam się w pytaniu z lektury, to znaczy mam napisane w zasadzie same konkrety i troche pomieszane.. zobaczymy
hmm.. nie bardzo, bo nie znam nikogo, kto byłby w sekcie, a kobieta nam zrobilam ten temat poza podręcznikowo i nie podawała konkretnych prszykładów.. napisałam, że każdy ma słabsze chwile i wtedy potrzebuje kogos, kto okaze mu zainteresowanie i wskaże drogę - wtedy nas łatwo wykorzystać.. a przekonanie że nam to się nie zdarzy, czyni nas łatwiejszym kąskiem, bo usypia naszą czujność... trochę o werbowaniu napisalam..
trawa11 pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:niby nie jest zła, ale czasem nie ujmie się tego, co powinno. Pisałam na temat " wyjaśnij tesę i ustosunkuj się do niej : każdy może zostac członkiem sekty " i tu jestem z siebie zadowolona.. Pogubiłam się w pytaniu z lektury, to znaczy mam napisane w zasadzie same konkrety i troche pomieszane.. zobaczymy
hmm.. nie bardzo, bo nie znam nikogo, kto byłby w sekcie, a kobieta nam zrobilam ten temat poza podręcznikowo i nie podawała konkretnych prszykładów.. napisałam, że każdy ma słabsze chwile i wtedy potrzebuje kogos, kto okaze mu zainteresowanie i wskaże drogę - wtedy nas łatwo wykorzystać.. a przekonanie że nam to się nie zdarzy, czyni nas łatwiejszym kąskiem, bo usypia naszą czujność... trochę o werbowaniu napisalam..
no szkoda![]()
Mogłabym Ci kogoś podpowiedzieć.no ale to juz za pozno
![]()
Napewno zdasz,tylko nie wierzysz w swoje możliwosci
annette88 pisze:niby nie jest zła, ale czasem nie ujmie się tego, co powinno. Pisałam na temat " wyjaśnij tesę i ustosunkuj się do niej : każdy może zostac członkiem sekty " i tu jestem z siebie zadowolona.. Pogubiłam się w pytaniu z lektury, to znaczy mam napisane w zasadzie same konkrety i troche pomieszane.. zobaczymy
kalair pisze:annette88 pisze:niby nie jest zła, ale czasem nie ujmie się tego, co powinno. Pisałam na temat " wyjaśnij tesę i ustosunkuj się do niej : każdy może zostac członkiem sekty " i tu jestem z siebie zadowolona.. Pogubiłam się w pytaniu z lektury, to znaczy mam napisane w zasadzie same konkrety i troche pomieszane.. zobaczymy
Najważniejsze, że jesteś z siebie zadowolona.A to znaczy,że dobrze napisane! Zazwyczaj wątpiłaś w swoje możliwości
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:niby nie jest zła, ale czasem nie ujmie się tego, co powinno. Pisałam na temat " wyjaśnij tesę i ustosunkuj się do niej : każdy może zostac członkiem sekty " i tu jestem z siebie zadowolona.. Pogubiłam się w pytaniu z lektury, to znaczy mam napisane w zasadzie same konkrety i troche pomieszane.. zobaczymy
Najważniejsze, że jesteś z siebie zadowolona.A to znaczy,że dobrze napisane! Zazwyczaj wątpiłaś w swoje możliwości
oby egzaminatorzy też byli ze mnie zadowoleni

tosiula pisze:Anetko, mogłas opisać proces werbowania człowieka przez kota do sekcji kociarzy-usługiwaczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 49 gości