Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sylwka pisze:Tylko że w przypadku zaburzeń wchłaniania problemy z trzuską (jej funkcjami wydzielniczymi) mogą być wtórne i nie wynikać z choroby trzustki. Wtedy warto podawać kreon w jedzeniu do czasu aż sytuacja się ustabilizuje.
Szura pisze:grzecznie prosimy o zdjęcie Kocurra Alusia
Aleksandra59 pisze: chciał nas osikać, ale mu nie wyszło
On wiedzial co robi.Agn pisze:Aleksandra59 pisze: chciał nas osikać, ale mu nie wyszło
Ola, nie bądź niedobra - daj się maluchowi osikać.![]()
Kciuki wciąż.
Agn pisze:Aleksandra59 pisze: chciał nas osikać, ale mu nie wyszło
Kciuki wciąż.
Aleksandra59 pisze:Agn pisze:Aleksandra59 pisze: chciał nas osikać, ale mu nie wyszło
Kciuki wciąż.
Agn - ja nie miałam nic przeciwko osikaniu mojaj osoby przez AlusiaTylko Alusiowi akcja nie wyszła
Aleksandra59 pisze::? - Dzisiaj sobie pogadaliśmy - mruczenie Alusia jest, jak już wcześniej pisałam, nieadekwatne do wielkości kocuuurrato jest po prostu mruczenie full wypas
![]()
![]()
Ale miauczenie, to po prostu totalny dramatWszystkie możliwe dźwięki związane ze skrzypieniem nie oddają miauków Alusia
![]()
I to nie tak, że kocia bida zabidzona i tak żałośnie miauka - Aluś zadowolony, mruczący jak zamiałyczy SKRZYPI STRASZLIWIE![]()
Jak POSKRZYPIAŁ i zagadałam do Alusia - kocurro, był bardzo zadowolony i chciał nas osikać, ale mu nie wyszło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 44 gości