Romek :o) - cz.3 - zdjęcia, zdjęcia...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 25, 2008 10:56

Pewnie, że kciuki są, zobaczysz będzie dobrze i znajdziecie fajne i niedrogie mieszkanko :D
A jak my tu wszyscy ściśniemy kciuki i jeszcze pazurki kotkowe do tego, to nie ma szans, żeby było inaczej niż tylko dobrze :ok:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pt kwi 25, 2008 11:02

Mereth pisze:Pewnie, że kciuki są, zobaczysz będzie dobrze i znajdziecie fajne i niedrogie mieszkanko :D
A jak my tu wszyscy ściśniemy kciuki i jeszcze pazurki kotkowe do tego, to nie ma szans, żeby było inaczej niż tylko dobrze :ok:

Mam taką nadzieję :)

Szczerze mówiąc boję się tego, że TŻ koniecznie będzie chciał, zebyśmy u jego rodziców mieszkali...bo już kilka razy wspominał, a teraz pojawi się świetna okazja do tego :( A że póki co to tylko on zarabia, to ja mam duzo mniej do powiedzenia :( Tyle, że ja nie chcę... mieszkałam tam przez rok... było koszmarnie :( A teraz jeszcze jest Romek - tam jest zasada, że koty w domu nie mieszkają, ich kot mieszka w piwnicy, nawet jak jest zima :( I ma zawsze otwarte okno...

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Pt kwi 25, 2008 11:07

A może spróbujecie kupić coś własnego?
Może w sumie wyjdzie taniej?
Tak tylko gdybam, nie wiem, jak wygląda rynek we Wrocławiu.
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt kwi 25, 2008 11:08

kothka pisze:
Mereth pisze:Pewnie, że kciuki są, zobaczysz będzie dobrze i znajdziecie fajne i niedrogie mieszkanko :D

Szczerze mówiąc boję się tego, że TŻ koniecznie będzie chciał, zebyśmy u jego rodziców mieszkali...bo już kilka razy wspominał, a teraz pojawi się świetna okazja do tego :( A że póki co to tylko on zarabia, to ja mam duzo mniej do powiedzenia :( Tyle, że ja nie chcę... mieszkałam tam przez rok... było koszmarnie :( A teraz jeszcze jest Romek - tam jest zasada, że koty w domu nie mieszkają, ich kot mieszka w piwnicy, nawet jak jest zima :( I ma zawsze otwarte okno...

Nieciekawie :roll: Ale też takie pomysły to raczej u ludzi się pojawiają gdy nie ma innej opcji, a na początek najlepiej zabrać się ostro za szukanie mieszkania :wink:
Mam nadzieję, że Twój TŻ nie wpadnie na pomysł, żeby wracać do nich. Kurcze, no teraz to tym bardziej mocno będę zaciskać kciuki, zebyście znaleźli mieszkanko :ok:
Ostatnio edytowano Pt kwi 25, 2008 11:09 przez Mereth, łącznie edytowano 1 raz

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pt kwi 25, 2008 11:09

Kicorek pisze:A może spróbujecie kupić coś własnego?
Może w sumie wyjdzie taniej?
Tak tylko gdybam, nie wiem, jak wygląda rynek we Wrocławiu.

chyba nie ma szans...
nie mamy oszczędności, nie mamy zdolności kredytowej żadnej :(
A ceny we Wrocławiu mocno zbliżone są do cen warszawskich

kothka

Post » Pt kwi 25, 2008 11:44

Mereth pisze:
kothka pisze:

Nieciekawie :roll: Ale też takie pomysły to raczej u ludzi się pojawiają gdy nie ma innej opcji, a na początek najlepiej zabrać się ostro za szukanie mieszkania :wink:
Mam nadzieję, że Twój TŻ nie wpadnie na pomysł, żeby wracać do nich. Kurcze, no teraz to tym bardziej mocno będę zaciskać kciuki, zebyście znaleźli mieszkanko :ok:

Obawiam się, że to będzie pierwsza myśl, jaka mu zaświta ;)
On bardzo by chciał tam wrócić, a teraz nadarza się okazja...

kothka

Post » Pt kwi 25, 2008 14:12

Fakt, ceny są obrzydliwe!
Zarówno zakupu, jak i wynajmu :(
Ale myslę o Was i podpytuję wsród znajomuch - a nóż, łyżka, widelec...
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Pt kwi 25, 2008 14:16

marcjannakape pisze:Fakt, ceny są obrzydliwe!
Zarówno zakupu, jak i wynajmu :(
Ale myslę o Was i podpytuję wsród znajomuch - a nóż, łyżka, widelec...

Bardzo, bardzo dziękuję :)

kothka

Post » Pt kwi 25, 2008 14:36

:ok:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt kwi 25, 2008 14:37

Witam,
oj nie ciekawie sie u Was porobiło. Oby sie udało znaleźć coś sensownego.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pt kwi 25, 2008 18:26

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Iskropka

Od: Pt lis 30, 2007 21:11

Post » Sob kwi 26, 2008 6:42

...bry... Romanie!

Gigantyczne kciuki za wlasne mieszkanie!

:ok::ok:
:ok::ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob kwi 26, 2008 7:29

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob kwi 26, 2008 8:37

Cześć Romku :D

Udanego weekendu :D

Mereth