MaryLux pisze:Kukusiu, umów się z Maniusiem, kiedy Wam obojgu ta wizyta będzie najlepiej pasowała.
Przywiozę Ci myszkę, chcesz?
Pewnie, że myszkę bym chciała

A jeśli chodzi o mnie, to każdy termin jest dobry
Kukusia tęskniąca
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Kukusiu, umów się z Maniusiem, kiedy Wam obojgu ta wizyta będzie najlepiej pasowała.
Przywiozę Ci myszkę, chcesz?
trawa11 pisze:WOw ,chwile mnie nie było ,a tu tyle sie dzieje![]()
![]()
![]()
Sie dogadamy co do terminu,ale pod warunkiem ,ze grzyby u nas sie nie rozsieja![]()
W końcu Wrocław rzut beretem od Opola![]()
![]()
![]()
Oczywiście Maniek jeszczetkwi w nieświadomosci ,ze ma kolejna wielbicielkeMary jestes czwarta
![]()
![]()
Przydała by sie na kazdy dzień tygodnia inna
CoToMa pisze:trawa11 pisze:WOw ,chwile mnie nie było ,a tu tyle sie dzieje![]()
![]()
![]()
Sie dogadamy co do terminu,ale pod warunkiem ,ze grzyby u nas sie nie rozsieja![]()
![]()
![]()
Oczywiście Maniek jeszczetkwi w nieświadomosci ,ze ma kolejna wielbicielkeMary jestes czwarta
![]()
![]()
Ja mogę obskoczyć pół tygodnia.
W końcu jestem na miejscu...
![]()
![]()
trawa11 pisze:CoToMa pisze:trawa11 pisze:WOw ,chwile mnie nie było ,a tu tyle sie dzieje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mogę obskoczyć pół tygodnia.
W końcu jestem na miejscu...
![]()
![]()
No dobraTrzymam za słowo i przekazuje te wiadomosć Maniusiowi
ale teraz tak słodko śpi ,wiec nie bede go budzic
trawa11 pisze:Zrobilam ciasto na szybcika.No ,ale co z nim teraz zrobić?
![]()
Przyszedł Maniuś i bez pytania sie poczęstowalProblem w tym ,ze to ciasto miała jutro zjeść CoToMa
![]()
Ale z drugiej strony ,to w koncu jej ulubieniec,więc pewnie by sie z nim podzieliła
![]()
A zreszta CoToMa tego nie widzi ,bo rzadko tu zaglada,wiec nie bedzie wiedziała![]()
CoToMa pisze:trawa11 pisze:Zrobilam ciasto na szybcika.No ,ale co z nim teraz zrobić?
![]()
Przyszedł Maniuś i bez pytania sie poczęstowalProblem w tym ,ze to ciasto miała jutro zjeść CoToMa
![]()
Ale z drugiej strony ,to w koncu jej ulubieniec,więc pewnie by sie z nim podzieliła
![]()
A zreszta CoToMa tego nie widzi ,bo rzadko tu zaglada,wiec nie bedzie wiedziała![]()
![]()
![]()
![]()
Wczoraj o tym mi doniesiono![]()
![]()
ewung pisze:ale się u Was dzieje trawniczkiciasta, Cioteczki przyjeżdzają - fajnie macie
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 178 gości