Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:Może warto ją odizolować od pozostałych trzech dam - w kuchni, łazience?
anna09 pisze:wydaje mi się, że ona poprostu potrzebuje więcej czasu aby nauczyć się z nimi żyć
anna09 pisze:Pozdrawiam serdecznie Ciebie i przesyłam głaski: dla Twoich dziewczynek w podziekowaniu za współpracę w kwestii pacyfikowania Bisi, i dla Bisi na uspokojenie
mb pisze:A teraz przebój dzisiejszego dnia:
o godzinie 19.25 Bisia pokazała, że czynione przez nią obserwacje oraz przemyślenia, którym także poświęca sporo czasu, nie idą na marne i zademonstrowała w sposób praktyczny, że już wie, że obowiązkiem kota, który właśnie zrobił kupkę, jest kilkuminutowe, szaleńcze bieganie po mieszkaniu![]()
Ja myślałam, że zemdleję z wrażenia, a Kasia i Kropcia wyglądały tak:![]()
mb pisze:Dziękuję za słowa uznania
A teraz przebój dzisiejszego dnia:
o godzinie 19.25 Bisia pokazała, że czynione przez nią obserwacje oraz przemyślenia, którym także poświęca sporo czasu, nie idą na marne i zademonstrowała w sposób praktyczny, że już wie, że obowiązkiem kota, który właśnie zrobił kupkę, jest kilkuminutowe, szaleńcze bieganie po mieszkaniu![]()
Ja myślałam, że zemdleję z wrażenia, a Kasia i Kropcia wyglądały tak:![]()
mb pisze:A Mruśka nie miała żadnej miny, bo znowu spała w transporterku Bisi - dostała totalnej obsesji na jego punkcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 23 gości