Pierwszy kić, któremu szukam domku poza forum..
Napisalam tekst ogloszenia.. jak myslicie, dobry bedzie, czy coś poprawić?
A to tekst Fumcikowy:
Przedstawiam Fumka, malucha, który szuka dobrego domu:
Jest pięknym kiciem w czarnym smokingu, z białym krawacikiem, kamizelką i gaciami. Ma też białe skarpeteczki i białe wąsy.
Przyjechał do mnie miesiąc temu jako zabiedzona, zagłodzona i odwodniona kupka nieszczęścia. Został zabrany z rozbieranych pawilonów w Al. Jana Pawła II w Warszawie. Dowiedziałam się o nim po błagalnym apelu na kocim forum internetowym, że na dachu jednego z pawilonów siedzi mały kociak i nawet nie ma siły uciekać a jakaś banda podpitych facetów rzuca w niego torbami z wodą. Natychmiast po przyjeździe malucha do mnie, obejrzał go weterynarz. Kocinek został odpchlony, odrobaczony, dostał kroplówkę i lekarstwa, bo po tej przymusowej kąpieli jeszcze na dodatek się przeziębił. Kilka dni siedział w osobnym pomieszczeniu dochodząc do zdrowia. Potem został przedstawiony moim kotom i zaprzyjaźnił się z nimi od razu. Teraz moje kociska opiekują się nim, myją go, pilnują przy jedzeniu.
Jest wspaniałym, niekłopotliwym maluchem, który bez problemu toleruje inne koty. Nadaje się wspaniale na towarzysza dorosłego kota lub kotki. Jest też zaszczepiony i ma książeczkę zdrowia.
Warunkiem koniecznym adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej, kastracja po osiągnięciu dojrzałości płciowej, zabezpieczenie przynajmniej jednego okna, żeby nie mógł się wydostać na zewnątrz.
Na terenie Warszawy dowiozę osobiście.
Wszelkie uwagi mile widziane..