BIRI moja nerkowa... obchodzi dzisiaj 14. urodziny :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 11, 2011 9:45 Re: BIRI moja nerkowa... po sanacji jamy ustnej

Ja się natomiast mocno zastanawiam skąd wytrzasnęłaś tak kompetentnych wetów? Sprowadzasz ich ze Szwecji? Znalazłaś w PL? (dość nieprawdopodobne.) Czy może pod twym wpływem weci zaczęli się uczyć? Myślę, że do twojej wetki powinni zjeżdżać wszyscy właściciele futrzaków z CRF z północnej polski. casica prosiła na nerkowcach o namiary na dobrych wetów do prowadzenia CRF. Rejon północnej polski jest czarną plamą - może warto by podać namiary? Na weta prowadzącego i na lecznicę z możliwościami stosowania nerkowego protokołu anestezji z użyciem propofolu i izofluranu.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Pt lis 11, 2011 11:11 Re: BIRI moja nerkowa... po sanacji jamy ustnej

PcimOlki - też jestem w szoku. Zwłaszcza że anestezja w PL z użyciem ksylazyny i ketaminy to raczej niestety norma :roll:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Pon lis 14, 2011 23:04 Re: BIRI moja nerkowa... po sanacji jamy ustnej

PcimOlki pisze:Ja się natomiast mocno zastanawiam skąd wytrzasnęłaś tak kompetentnych wetów? Sprowadzasz ich ze Szwecji? Znalazłaś w PL? (dość nieprawdopodobne.) Czy może pod twym wpływem weci zaczęli się uczyć? Myślę, że do twojej wetki powinni zjeżdżać wszyscy właściciele futrzaków z CRF z północnej polski. casica prosiła na nerkowcach o namiary na dobrych wetów do prowadzenia CRF. Rejon północnej polski jest czarną plamą - może warto by podać namiary? Na weta prowadzącego i na lecznicę z możliwościami stosowania nerkowego protokołu anestezji z użyciem propofolu i izofluranu.

Ze Szwecji nie :wink:... trochę dalej... Z przyjemnością poleciłabym lekarza Biri, ale niestety nie przyjmuje ona pacjentów w Polsce oraz nie konsultuje przez e-mail. Zabieg Biri miała zorganizowany przez naszą panią dr i został on wykonany w Warszawie.
Obrazek
Obrazek

Edyta i Sebastian

Od: Sob paź 28, 2006 21:36

Post » Pon lis 14, 2011 23:10 Re: BIRI moja nerkowa... po sanacji jamy ustnej

gisha pisze:Dzielna Birusia i dzielna jesteś Ty Edytko bardzo :1luvu:
Czesto myślami jestem z Wami i trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

mojej mamy pers Rupcio [*] zakończył swój szczęsliwy 20letni żywot 31 .X. i jest nam strasznie smutno :cry:

Dziękuję Soniu za ciepłe słowa.

Ruperciku ... :(
Obrazek
Obrazek

Edyta i Sebastian

Post » Pon lis 14, 2011 23:13 Re: BIRI moja nerkowa... po sanacji jamy ustnej

vega013 pisze:Witam się serdecznie i życzę cudnej Birusi dużo, dużo zdrówka :1luvu:

Witam nowego gościa :) i bardzo dziękuję za życzenia.
Obrazek
Obrazek

Edyta i Sebastian

Post » Wto lis 15, 2011 9:35 Re: BIRI moja nerkowa... po sanacji jamy ustnej

Edyta i Sebastian pisze:
PcimOlki pisze:Ja się natomiast mocno zastanawiam skąd wytrzasnęłaś tak kompetentnych wetów? Sprowadzasz ich ze Szwecji? Znalazłaś w PL? (dość nieprawdopodobne.) Czy może pod twym wpływem weci zaczęli się uczyć? Myślę, że do twojej wetki powinni zjeżdżać wszyscy właściciele futrzaków z CRF z północnej polski. casica prosiła na nerkowcach o namiary na dobrych wetów do prowadzenia CRF. Rejon północnej polski jest czarną plamą - może warto by podać namiary? Na weta prowadzącego i na lecznicę z możliwościami stosowania nerkowego protokołu anestezji z użyciem propofolu i izofluranu.

Ze Szwecji nie :wink:... trochę dalej... Z przyjemnością poleciłabym lekarza Biri, ale niestety nie przyjmuje ona pacjentów w Polsce oraz nie konsultuje przez e-mail. Zabieg Biri miała zorganizowany przez naszą panią dr i został on wykonany w Warszawie.

No to pozostaje tylko wyrazić podziw dla twojego zaangażowania i przemyślanego prowadzenia Biri. Z tego co mi wiadomo, lepiej prowadzić kota z CRF już nie można. W takich okolicznościach musi być dobrze i przed Biri jeszcze długie lata szczęśliwego życia.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Nie lut 10, 2013 9:02 Re: BIRI moja nerkowa... po sanacji jamy ustnej

Wzruszyłam się Waszą historią :roll: Tyle lat z diagnozą, a kicia ma się dobrze i jest szczęśliwa! Pozazdrościć ;)

Trzymam za Was kciuki :1luvu:
Klemens i Matylda w jednym stali domu. [...] :kotek:
Obrazek

[*] Klementynka

swiatma

Od: Pon gru 21, 2009 7:52

Post » Pon kwi 01, 2013 18:24 Re: BIRI moja nerkowa... po sanacji jamy ustnej

Obrazek

Biri obchodzi dzisiaj 13. urodziny :D
Z tej okazji kilka najnowszych zdjęć dla wszystkich, którzy od lat trzymają za nas kciuki.

Dużo czasu minęło od dnia, kiedy założyłam ten wątek (w dniu 7. urodzin), bardzo dużo czasu upłynęło odkąd Biri zachorowała…Niezmiennie cieszymy się każdym dniem i każdą wspólną chwilą, a Biri cudownie mruczy każdego dnia...

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazek

Edyta i Sebastian

Post » Pon kwi 01, 2013 20:25 Re: BIRI moja nerkowa... obchodzi dzisiaj 13. urodziny :)

Moja ulubiona Gwiazda :1luvu:

Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, Biri :balony: :birthday: :balony:
Dużo zdrówka i żadnych kryzysów :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon kwi 01, 2013 21:18 Re: BIRI moja nerkowa... obchodzi dzisiaj 13. urodziny :)

Biri, kochana Koteczko,

trzymaj się dzielnie jak do tej pory :ok: Życzę Ci jeszcze wielu pogodnych lat życia :1luvu:
Obrazek

Pozdrawiam ciepło
Tinka
Disclaimer: Nie jestem lekarzem weterynarii i moje porady na forum miau.pl nie zastąpią konsultacji ze specjalistą.

Tinka07

Od: Pt lut 09, 2007 15:31

Post » Wto kwi 02, 2013 8:06 Re: BIRI moja nerkowa... obchodzi dzisiaj 13. urodziny :)

Wielu, wielu jeszcze wspólnych, szczęśliwych lat dla Was!
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto kwi 02, 2013 16:24 Re: BIRI moja nerkowa... obchodzi dzisiaj 13. urodziny :)

Bardzo dziękuję za wszystkie ciepłe słowa, piękne życzenia i za to, że cały czas jesteście z nami. :D

pixie65 pisze:... i żadnych kryzysów :ok:

I tego mamy zamiar się trzymać :D

Wprawdzie Biri całe swoje urodziny przespała :wink:, ale za to dzisiaj wygrzewała się na słońcu (niestety jeszcze nie na balkonie) i bawiła sznureczkiem jak za dawnych czasów...
Obrazek
Obrazek

Edyta i Sebastian

Post » Wto kwi 02, 2013 17:22 Re: BIRI moja nerkowa... obchodzi dzisiaj 13. urodziny :)

:D :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto kwi 02, 2013 20:48 Re: BIRI moja nerkowa... obchodzi dzisiaj 13. urodziny :)

Wszystkiego naj koteczko,dobrego samopoczucia dłuuugiego życia i żadnych kryzysów :)
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Wto kwi 02, 2013 20:48 Re: BIRI moja nerkowa... obchodzi dzisiaj 13. urodziny :)

Wszystkiego naj. WIelu latek w zdrowiu:)

Sliczny brzunio :1luvu:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

[poprzednia][następna]