Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PcimOlki pisze:Ja się natomiast mocno zastanawiam skąd wytrzasnęłaś tak kompetentnych wetów? Sprowadzasz ich ze Szwecji? Znalazłaś w PL? (dość nieprawdopodobne.) Czy może pod twym wpływem weci zaczęli się uczyć? Myślę, że do twojej wetki powinni zjeżdżać wszyscy właściciele futrzaków z CRF z północnej polski. casica prosiła na nerkowcach o namiary na dobrych wetów do prowadzenia CRF. Rejon północnej polski jest czarną plamą - może warto by podać namiary? Na weta prowadzącego i na lecznicę z możliwościami stosowania nerkowego protokołu anestezji z użyciem propofolu i izofluranu.
gisha pisze:Dzielna Birusia i dzielna jesteś Ty Edytko bardzo![]()
Czesto myślami jestem z Wami i trzymam kciuki![]()
![]()
![]()
mojej mamy pers Rupcio [*] zakończył swój szczęsliwy 20letni żywot 31 .X. i jest nam strasznie smutno
vega013 pisze:Witam się serdecznie i życzę cudnej Birusi dużo, dużo zdrówka
Edyta i Sebastian pisze:PcimOlki pisze:Ja się natomiast mocno zastanawiam skąd wytrzasnęłaś tak kompetentnych wetów? Sprowadzasz ich ze Szwecji? Znalazłaś w PL? (dość nieprawdopodobne.) Czy może pod twym wpływem weci zaczęli się uczyć? Myślę, że do twojej wetki powinni zjeżdżać wszyscy właściciele futrzaków z CRF z północnej polski. casica prosiła na nerkowcach o namiary na dobrych wetów do prowadzenia CRF. Rejon północnej polski jest czarną plamą - może warto by podać namiary? Na weta prowadzącego i na lecznicę z możliwościami stosowania nerkowego protokołu anestezji z użyciem propofolu i izofluranu.
Ze Szwecji nie... trochę dalej... Z przyjemnością poleciłabym lekarza Biri, ale niestety nie przyjmuje ona pacjentów w Polsce oraz nie konsultuje przez e-mail. Zabieg Biri miała zorganizowany przez naszą panią dr i został on wykonany w Warszawie.
pixie65 pisze:... i żadnych kryzysów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot] i 4 gości