Moderator: Estraven
casica pisze:A kiedy sobie życzysz? Za chwilę jadę na nadzór, niestety muszę wleżć do głebokiego wykopu, więc po wyjściu nie będę się nadawała do ogladania, prosto z nadzoru muszę jechać do rodziców, posiedzieć z tatą, bo mama musi wyjść. Około 16 będę wolna. Jutro mam czas wieczorem, po powrocie z "terenu"
Doruniad pisze:Femka ja mam na zbyciu dwie saszetki renala z kurczakiem, chętnie się wymienię na animonda, moja nie tyka kurczakowego renala. A zamówione żarłęko tez jeszcze nie przyszło, więc jestem pod ścianą.
Femka pisze:Doruniad pisze:Femka ja mam na zbyciu dwie saszetki renala z kurczakiem, chętnie się wymienię na animonda, moja nie tyka kurczakowego renala. A zamówione żarłęko tez jeszcze nie przyszło, więc jestem pod ścianą.
Doruniad, animondę mam w domu, ale możemy się umówić pod wieczór i Ci podrzucę. U mnie się nie przyda.
casica pisze:I co??? Sisi zjadła???
Przepraszam Cię Femko, że tak nieelegancko Cię potraktowałamJuż z przyjemnością zapraszam Cię na nowe miejsce, bo do obecnego bez remontu i generalnego sprzątania po Draculku to ja się wstydzę
Pomijając ściany to główne porządki polegać będą na cyklinowaniu parkietu i wymianie podłogi w kuchni, bo moje kochanie w kącie kuchni tak leje, że odchodzą płytki od podłogi
![]()
A do mojego sąsiada tez miałaś pecha, ten jak sobie wypije to raz na 10lat, no i prozę akurat dzisiaj musiał
Doruniad pisze:Femko, dzięki Tobie Mrauka miała porządną kolację
casica pisze::D dzięki za wyrozumiałość
No cóż, pierwszą puszkę hills'a Dracul też zjadł, pewnie jako odmianę po wyjątkowo nie lubianej eukanubie, i na pierwszej się skończyło. Mam nadzieję, że Femka da się przekonać, puszki mam jeszcze 3, więcprosze bardzo. Pomyliłam imię kiciza to należą jej się podwójne głaski, a Sisi to kotka Basi. Ehhh zakręcona jestem coś ostatnio. A najgorsze, że muszę się zebrać i wyjechać brrr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Silverblue i 608 gości