Ptachu, los jest okrutny... To już rok :((, Mała Mi fiv +

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 28, 2007 10:46

Ufff...

No to rozumiem :D

Leniw sie, leniw wiec!

uspokojony Mruczus
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro lut 28, 2007 23:24

No i skończyła się sielanka, Duża znowu zajmuje się tylko Festerem :(
Dzisiaj nakrzyczał na mnie Duży, bo zrobiłem koope w kuchni na podłodze :oops: , powiedział, że się „uwsteczniam” Duża mówi że to pewnie dlatego, że nie zwracają na mnie uwagi, a ja im nie powiem dlaczego niech się domyślają i naprawiają swoje błędy :evil: .

Troszkę zawstydzony Ptaszek
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw mar 01, 2007 14:32

Ptaszku, lepiej się poprzymilać, a nie tak ...
A chociaż docenili Cię czy tylko nakrzyczel?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw mar 01, 2007 20:10

Ptachu nie martw się :D,
będzie dobrze, musi :D
trzymam kciuki że Duzi pójdą po rozum i się Tobą zajmą
czterema łapami :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Duża mówi, że od niedzieli jakieś małe coś znowu bedzię u nas mieszkać, także będzię się działo
ściskam mocno
Młoda

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Czw mar 01, 2007 21:01

Ptachuuuuu,

te Duze to jakies dziwne sa.
Tak w ogole.
Raz sie z czegos ciesza, raz to same za zle
maja...

Kciuki i ogonki trzymam za Ciebie -
z cala moja brygada (6 sztuk!).

No trzymaj sie, nie daj sie zestresowac,
wrzuc na luz! O ile sie da... Oczywiscie.

Mruczus
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Czw mar 01, 2007 21:10

Biedak :(

Agata_2

Od: Śro gru 27, 2006 19:38

Post » Wto mar 06, 2007 10:01

cześć co się nie odzywasz???? martwię się??/
napisz coś??
Młoda

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Wto mar 06, 2007 12:34

Ptaszku, jak się czujesz. Jak tam twoje mieśnie, mam nadzieję, że ćwiczenia pomagają.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto mar 06, 2007 14:27

Duża w sobotę czuła się lepiej i nudziło jej się w domu, bo cały dzień biegała za mną z aparatem :roll: , jak się znów lepiej poczuje to wklei nowe moje zdjęcie, ale najpierw ja muszę je zobaczyć. W niedzielę ją złapało paskudne grypsko, trzymamy się od niej z daleka, żeby się nie zarazić :? .
Mamy też trochę spokoju wreszcie, Fester teraz jest na stałe zamknięty w klatce, można swobodnie chodzić po domu :) .
Od zeszłego tygodnia chodzę na masaż do Madzi, na początku byłem bardzo spięty, ale grzecznie leżałem, teraz trochę sobie pyskuję jak to mówi Duża no, bo ile można leżeć na jednym boku jak cię miętolą. :roll: Słyszałem jak Duża rozmawiała z dr Wojtkiem, że teraz lepiej chodzę i tak bardzo nie przekrzywiam łapki, ale na razie nie wiadomo czy uda mi się bez operacji, trzymajcie za mnie kciuki bardzo się boję tej drugiej operacji. :(
A powiem wam jeszcze jedno Pani masażystka powiedziała, że mam boskie futerko, takie mięciutkie i milutkie 8) i odgraża się, że mnie wycałuje po pysiu :oops:

Troszkę zawstydzony Ptaszek.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Wto mar 06, 2007 15:35

iwcia pisze: (...) ale na razie nie wiadomo czy uda mi się bez operacji, trzymajcie za mnie kciuki bardzo się boję tej drugiej operacji. :(
A powiem wam jeszcze jedno Pani masażystka powiedziała, że mam boskie futerko, takie mięciutkie i milutkie 8) i odgraża się, że mnie wycałuje po pysiu :oops:

Ptachuuuu,

nareszcie jakies wiesci! :D

Ciesze sie, ze Twoja Duza wyzdrowiala!

A widzisz?! A tak sie bales, ze nie wygladasz pieknie,
ze niby nie jestes ladny! :lol:

Wiesz co... Zgodz sie na to wycalowanie po pysiu!
W koncu to Ona chce... To niech ma :twisted:

Trzymam kciuki, zebys nie musial przechodzic kolejnej
operacji! :ok:

Trzymaj sie, chlopie!
I pisz, jak tylko do kompa sie dorwiesz!

Mruczus

Dorota

Post » Czw mar 08, 2007 22:20

iwcia pisze:Duża w sobotę czuła się lepiej i nudziło jej się w domu, bo cały dzień biegała za mną z aparatem :roll: , jak się znów lepiej poczuje to wklei nowe moje zdjęcie, ale najpierw ja muszę je zobaczyć. W niedzielę ją złapało paskudne grypsko, trzymamy się od niej z daleka, żeby się nie zarazić :? .
Mamy też trochę spokoju wreszcie, Fester teraz jest na stałe zamknięty w klatce, można swobodnie chodzić po domu :) .
Od zeszłego tygodnia chodzę na masaż do Madzi, na początku byłem bardzo spięty, ale grzecznie leżałem, teraz trochę sobie pyskuję jak to mówi Duża no, bo ile można leżeć na jednym boku jak cię miętolą. :roll: Słyszałem jak Duża rozmawiała z dr Wojtkiem, że teraz lepiej chodzę i tak bardzo nie przekrzywiam łapki, ale na razie nie wiadomo czy uda mi się bez operacji, trzymajcie za mnie kciuki bardzo się boję tej drugiej operacji. :(

Troszkę zawstydzony Ptaszek.

:lol:

Agata_2

Od: Śro gru 27, 2006 19:38

Post » Czw mar 08, 2007 22:30

Ptachu,

ja podejrzewam,
ze my, chlopaki, czyli ja i Chipolit,
jakies inne, gorsze jedzonko dostalismy.

Dziewuchy chyba cos lepszego dostaly...
Z okazji 8 marca... :?:
Wywachalem to w miseczkach...

A u Ciebie?

Mruczus detektyw

Dorota

Post » Czw mar 08, 2007 23:30

Mruczuś my wszyscy dziś dostaliśmy takie jak zawsze i prawie wszyscy dostajemy to samo z wyjątkiem tych trzech co to niby diety :roll: mają ale ja podejrzewam, że dostają coś lepszego :? .
A to zdjęcia z sobotniej sesji zdjęciowej, próbowałem się chować ale Duża wszędzie się wcisnęła za mną :twisted:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

iwcia

Post » Pt mar 09, 2007 6:22

Śliczny- wygląda jak na obrazach władców jakiś francuskich albo angielskich. :lol:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Pon mar 12, 2007 9:40

Jakieś domki się nie dobijają po przystojniaka :?:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

[poprzednia][następna]