Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Igulec pisze:reddie, nic tylko brać obie - wszelkie watpliwości posiadania dwóch kotów z pewnością szybko rozwiejemy
reddie pisze:No, i co ja mam powiedzieć? Wierzcie mi - na niczym mi tak nie zależy jak na szczęściu tych kotów. Ale naprawdę, nie dam rady. Finansowo. Jednak obliczę sobie jeszcze raz wszystko i dam znać. Nie chciałabym, żeby się okazało, że nagle nie mogę zapewnić duetowi bytu na odpowiednim poziomie... (zdarzają się sytuacje losowe i muszę to również wziąć pod uwagę). Tymczasem będę też szukać dla drugiej koteczki miłego domu. Pozdrawiam.
wanila pisze:reddie nawet jak wszystko jest ok, czasem jest taki splot wypadków, że ciężko podołać... Ale jest tylu dobrych ludzi zwłaszcza na tym forum
Weź dwa, za rok i tak bedziesz szukac towarzystwa dla Jedyneczki - ja też zapierałam sie, że jeden i tylko jeden. Ale jak kot zostaje sam w domu to lepiej żeby miał towarzystwo.
A tak naprawdę, koszt utrzymania dwóch jest niewiele wyższy niż jednego
Gorzej jak zaczyna sie choroba, czego Tobie ani nikomu innemu nie życzymy
Wierzę, że podejmiesz decyzje najlepszą dla wszystkich Trzymam kciuki za szczęśliwe zakocenie
reddie pisze:Wiem, że najlepiej byłoby oba kociaki ulokować gdzieś razem. Ale naprawdę nie dam rady. Tymczasem rozpuściłam gdzie się dało wieści na temat kotek. Może ktoś weźmie drugą czarnulkę? Albo zdecyduje się wziąć obie? W drugim przypadku wprawdzie ja ucierpię, ale co tam - szczęście kotów ważniejsze!
wanila pisze:reddie rozumiem Cie dobrze
nie przerażaj sie ze proponujemy Ci dwa koty, bierz Jedyneczkę.
Koty nie muszą iść razem, bo nie są ze sobą zżyte.
Chcesz jednego kota, weż jednego
Jak poczytasz troche forum zrozumiesz czemu proponujemy Ci dwa
Trzymam kicuki za zakocenie
a za rok - hehehehh -zobaczysz zaczniesz rozglądac sie za drugim kotem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Myszorek, zuzia115 i 478 gości