Moderator: Estraven
izka53 pisze:dziś na FB przeczytaląm, że aby zdjęcie z telefonu nie bylo takie niewyraźne, należy delikatnie stuknąć w ekran. Jeszcze nie wypróbowalam, pól dnia spędzilam w poczekalni u pulmonologa, a potem zawsze jestem wykończona
.czitka pisze:Tak, tak, można pukać i pukać.
Według mnie, to trzeba puknąć większą sumę z konta i kupić bardzo dobry smartfon, niektóre są tak profesjonalne, że fotki można do National Geographic spokojnie wysyłać.
Ale nic to, cieszymy się tym, co mamy.
Ja na przykład tym, że zimno sobie poszło i że mam dwie skorupy Fuji finepix s5600, niedługo otworzę hurtownię. Karta pamięci podobno idzie
.
Macie takie coś bez czegoś co cieszy?
Lifter pisze:Ale oczywistym jest, ze NALEZY stuknac palcem w to miejsce na zdjeciu, ktore chcemy miec ostre gdy focimy smartfonem. Bez tego aparat lapie ostrosc na tym, co uzna ze jest tego godne. Oczywiscie czasem i tak zdjecia wychodza nieostre, ale to pukanie znaczaco pomaga.
Lifter pisze: Pod tym wzgledem jestem jak kot - lubie rytualy.
czitka pisze:Według mnie, to trzeba puknąć większą sumę z konta i kupić bardzo dobry smartfon, niektóre są tak profesjonalne, że fotki można do National Geographic spokojnie wysyłać.
czitka pisze:Macie takie coś bez czegoś co cieszy?
!
.czitka pisze:Piękne, ostre zdjęcia, każdy włosek na Kropku widać! Ale to smartfonem z wyższej półki, tak?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 27 gości