Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annaa pisze:Gosiagosia pisze:ewkkrem pisze:A u mnie "idzie" 45 dag. mięsa dziennieDo tego 2-3 saszetki i troszkę suchego
![]()
Z torbami pójdę
Ja też.
Drogo teraz się zrobiło i nie tylko jedzonko żwirek też zdrożał i jakoś szybko mi się kończy.
Żwirek który kupuję w zoologicznym zdrożał o ponad 100 % o karmie nie wspomnę.
Drogie zrobiły się koty w utrzymaniu.
Też pójdę z torbami
Gosiagosia pisze:Jadę do Action podobno jest tam super żwirek w dobrej cenie.
Gosiagosia pisze:Gosiagosia pisze:Jadę do Action podobno jest tam super żwirek w dobrej cenie.
W Action żwirku nie było więc kupiłam Benka fioletowego w Maxizoo. Kupiłam też Zuzi drapak kartonowy.
Jestem "blondynka" do drapaczka była dołączona torebeczka kocimietki więc nie patrząc na dno drapaka wsypalam do dziurek.![]()
![]()
Kocimietka wylądowała na podłodze
ziuku pisze:O, a jakiego rodzaju ten żwirek? ja ostatnio zamówiłam 7 paczek Zakop i Zapomnij, więc powinno na jakiś czas starczyć (choć go nigdy nie używałam i nie wiem jak z wydajnością)
ziuku pisze:Napiszę jak dostanę, jeszcze zamówienie kompletują :V Był za 12.34 za 5l, drewniany.
Gosiagosia pisze:ziuku pisze:Napiszę jak dostanę, jeszcze zamówienie kompletują :V Był za 12.34 za 5l, drewniany.
Jestem ciekawa czy moje by zaakceptowały drewniany. Używam bentonitowy.
jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:ziuku pisze:Napiszę jak dostanę, jeszcze zamówienie kompletują :V Był za 12.34 za 5l, drewniany.
Jestem ciekawa czy moje by zaakceptowały drewniany. Używam bentonitowy.
Ze zwirkiem bym nie eksperymentowała, stosunki kocie i tak napięte, brakuje, zeby ktoś zaczął omijać kuwetę
jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:Gosiagosia pisze:Jadę do Action podobno jest tam super żwirek w dobrej cenie.
W Action żwirku nie było więc kupiłam Benka fioletowego w Maxizoo. Kupiłam też Zuzi drapak kartonowy.
Jestem "blondynka" do drapaczka była dołączona torebeczka kocimietki więc nie patrząc na dno drapaka wsypalam do dziurek.![]()
![]()
Za pierwszym razem też tak zrobiłam
Annaa pisze:jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:Gosiagosia pisze:Jadę do Action podobno jest tam super żwirek w dobrej cenie.
![]()
Za pierwszym razem też tak zrobiłam
A co robi się z kocimiętką ?
Moje koty mają takie drapaki ale kocimiętki nigdy im nie wsypywałam.
Annaa pisze:Wiem, że lubią.Kiedyś posypalam na taki normalny drapak to prawie rozszarpali go.
Miałam też żywą roślinkę i to był szał![]()
Ale co zrobić z kocimiętką suszoną i tekturowym drapakiem ? Jak go potraktować, żeby nie wysypało się dołem ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości