A było tak. Robiłam porządek ze swoimi pazurkami i ciekawiło to koty, więc postanowiłam też im zrobić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Elenka czyta Ci w myślach... schowa się...
A ja chyba czegoś nie kojarzę, nie pamiętam może? Tofik nie ma paluszków? A czemże to kocina komu zawiniła, że paluszków brakuje? Los ci to zły sprawił czy wypadek jakowyś Tofika był udziałem?
jolabuk5 pisze:Brawo Ty! Ja nie obcinam pazurków kotom, boję się je skaleczyć (chociaż mam odpowiednie cążki). Muszą sobie same ścierać na drapakach
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Brawo Ty! Ja nie obcinam pazurków kotom, boję się je skaleczyć (chociaż mam odpowiednie cążki). Muszą sobie same ścierać na drapakach
Też nie odważam się. Mam cążki, wiedzę, (nie tylko teoretyczną bo czasami udaje mi się coś tam ciachnąć), chęci tylko ... odwagi brak
.
Anna2016 pisze:Miau ojj, to było pazurkowe obcinanie u Was![]()
Zunia
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Brawo Ty! Ja nie obcinam pazurków kotom, boję się je skaleczyć (chociaż mam odpowiednie cążki). Muszą sobie same ścierać na drapakach
Też nie odważam się. Mam cążki, wiedzę, (nie tylko teoretyczną bo czasami udaje mi się coś tam ciachnąć), chęci tylko ... odwagi brak
.
jolabuk5 pisze:Oby się sprawdziło i udało się zaoszczędzić!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 54 gości