Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwiryna pisze:Też się tak upierałam. No i w końcu mam. Ale bez messagera.
mir.ka pisze:szykujesz sie na kocie oseski? bo masz takie maleńkie smoczki
Nul pisze:A to i ja polubię na fb, ale nie teraz - albowiem teraz telefonem do Was piszę, a uparłam się, że fb na mój telefon zainstalowane nie będzieAle polubię
kwiryna pisze:Też się tak upierałam. No i w końcu mam. Ale bez messagera.
Nul pisze:kwiryna pisze:Też się tak upierałam. No i w końcu mam. Ale bez messagera.
A to ja odwrotnieZmusiło mnie kiedyś na wyjeździe - mam w telefonie messengera, ale nie fb
Jużżem przy komputerze - "idę" polubić
Edit: polubione, a filmik przywołał wspomnieniaJak to siedziałam w pracy i - miast pracować - w wolnej chwili oglądałam te harce
Co tam, przyznaję sie, moze akurat moich pracodawców tu nie ma... zresztą mogłam przecież na prywatnym sprzęcie oglądać, prawda?
Fajnie je wyprowadziłaś na lud...yyy... na koty
Nul pisze:Na razie ta praca w domu, więc w sumie się wyrównało - teraz służbowe rzeczy na prywatnym sprzęcie robię często
Skoro jesteś tak pięknie przygotowana, to chyba trzeba Ci tych maluszków życzyć, prawda? O bo co się to będzie marnowało?...![]()
Uściski dla Ciebie i Tosi!
Ewa L. pisze:Jak tam Tosia ?
SabaS pisze:Co to się dzieje z Tosienką? Może nie chce żebyś wyszła z wprawy w karmieniu maluszków? I zajęcie masz, którego tak Ci brakuje. myślę, że Twoja wypasiona wyprawka szybko się przyda. wygłaskaj ode mnie Tosię proszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości