Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sqbi90 pisze:Drodzy Państwo, oto Hania:
Irlandzka Myszka pisze:A teraz - czego to ludzie nie wymyślą, nie dosyć że kot to jeszcze montowany do deski rozdzielczej
gusiek1 pisze:Irlandzka Myszka pisze:A teraz - czego to ludzie nie wymyślą, nie dosyć że kot to jeszcze montowany do deski rozdzielczej
Dobry kot deskowo -rozdzielczy nie jest zły![]()
Z takim kiwaczkiem to można jechać i jechać i jechać
mziel52 pisze:Hania patrzy z nadzieją w przyszłość
alata pisze:Śliczna
kwinta pisze:Hania globtroterka![]()
Irlandzka Myszka pisze:Slicznota.
A ja znowu nie na czasie jestem. Za mojej młodości to popularne były psy kiwające główkami ale stawiało się je na tylnej półce. A teraz - czego to ludzie nie wymyślą, nie dosyć że kot to jeszcze montowany do deski rozdzielczej
Irlandzka Myszka pisze:gusiek1 pisze:Irlandzka Myszka pisze:A teraz - czego to ludzie nie wymyślą, nie dosyć że kot to jeszcze montowany do deski rozdzielczej
Dobry kot deskowo -rozdzielczy nie jest zły![]()
Z takim kiwaczkiem to można jechać i jechać i jechać
![]()
![]()
![]()
![]()
OKI pisze:Na kolanach u kogoś też lepiej, żeby była w szelkach.
Taki mały gnojek tez umie być nie do opanowania, jak się czegoś przestraszy (albo jak mu odbije).
Poszukaj takich, najtańszych, w zoologach stacjonarnych jest ich więcej niż w necie: http://sklep.crazyworldpets.pl/smycze-o ... rkami.html
Klamerki zapniesz w dowolnym miejscu, najważniejsza jest długość górnego paska, ale w razie czego można go łatwo skrócić.
Lidka pisze:Przyszłam tu z zaginionych-znalezionych.
Jeszcze musze doczytać sporo ale już zaznaczę sobie, żeby nie uciekło.
Też kocinkę z ropą zamiast oczu ratowałam. Tylko zbyt późno ja znalazłam i już jednego oczka nie udało się uratować. Ale żyje z tym jednym biednym oczkiem 12 lat (w połowie października ja znalazłam)
sqbi90 pisze: Na razie próbujemy oswoić transporterekA nuż się jednak uda.
zabers pisze:sqbi90 pisze: Na razie próbujemy oswoić transporterekA nuż się jednak uda.
chrupków ulubionych tam nasyp, psiknij kocimiętką i zabawki daj.
zuza pisze:U mnie transportery stoja w ramach schowkow ewentualnie poslanek. Koty korzystaja. Co nie znaczy, ze nie protestuja przy transporcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 57 gości