Emee pisze:Aha, zamiokulkasy uśmierciłam DWA
Ja po moich myslałam, że są neismiertelne

Paproci w ogóle nei umiem hodować, wszystkie łysieją i wyglądają jak wyliniałe kocury pod moją opieką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Emee pisze:Aha, zamiokulkasy uśmierciłam DWA
Aia pisze:Dlatego nie uwierzę, że uśmierciłaś zamiokulkasy
Aia pisze:Działeczka to jest to, z malutka altanką. Ale musi być taka rekreacyjna, nie żeby tyrać w polu (moja Babcia miała hopla na tym punkcie, przez pokolenia rodzinie kazała wyrywać chwasty, nie biegać po grządkach, których było jedna na drugiej, tyrania nie mająca nic wspólnego z odpoczynkiem)
KatS pisze:Ale ona ma tego wąsa swietnego, rewelacja!
Aia pisze: A ja jakoś tak wyjątkowo lubię Twoje zdjęcia.
Aia pisze:I mi się też bardzo podoba połączenie czarnego kota i białych wibrysów.
Aia pisze:A ugniatanie... Jeszcze tak nieśmiało, sama chyba nie dowierza, że Jej się tak u Was podoba
Aia pisze:Działeczka to jest to, z malutka altanką. Ale musi być taka rekreacyjna, nie żeby tyrać w polu
Aia pisze:Nigdy nie pamiętam Dziadków wypoczywających na działce.
Aia pisze:A ociera się już kocina o nogi, gdy szykujesz tą strawę, tak przeciągle gadając?
KatS pisze:Nawet się nie spostrzeżesz jak zacznie Ci się ładować na poduszkę do wspólnego spania
KatS pisze:Same królewny na tym forum
KatS pisze:Ja to bym sobie pewnie nasadziła tak jak Ty słoneczniki i zrobiłabym też zkątek z bobem, bo mogę go jesć hurtowo
Emee pisze:A Tosia dzisiaj leży baaardzo blisko mnie
Niecały metr! I śpi sobie, a właściwie to teraz właśnie się myjeJak przyjemnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 415 gości