Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) zdj str 54, 74, 76, 90, 96 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 26, 2015 14:17 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

klaudiafj pisze:Dziękuję Dziewczyny za życzenia :)

Czyli Tosia ma już trzech wielbicieli ;) Kota Nikona, który ma zostać mężem Tosi jak Tosia dorośnie :D Fuksika i Alexa :) ja jej na razie tego nie mowie, bo to takie małe dziecko jeszcze jest :) Tylko zabawki jej w głowie oby jak najdłużej ;)

Brakło nam jedzenia do kotów :| Przed świętami było sporo w pojemnikach a w święta zostało wszystko wymiecione. Zostało tylko to co w miskach, a dokładnie skończyły się trzy suche karmy - RC dla dorosłych kotów, ta nowa i od Tosi. Mam nadzieje ze starczy do jutra.

Kitusia jadła rybkę na wigilię - gotowane mintaja w kostce. Szalała jak szalona podczas gotowanie - nigdy jej takiej nie widziałam tak bardzo pragnęła swojej rybki. Zjadla z ogromnym smakiem.

Ja jestem zmęczona :/ a zaraz musze jechać do siostry fotografować jej torty. Nie wiem co z tego wyjdzie bo tam ciasno a mam zabrać lampy.

W przyszłym roku chciałabym zrobić wigilię u siebie dla wszystkich.

A jeszcze w tym roku robie sylwestra. Przyjdzie siostra z mężem dwójką dzieci koleżanka dziecka i kuzynka i wszyscy będą tu spać. Będzie grać w gry a ja bym chciała wejść na dach ale obawiam się ze zamknięty :/

Widzę że Tosia ma coraz więcej adoratorów, szkoda że mój Hugonek jest dla niej za poważny nie pisząc st.... :roll:
A my jedzenia nakupiliśmy jak głupi i do końca roku mamy zapas, nawet dla nas ludzi też.
Pozdrawiamy i idę przygotowywać obiad ( o Boże znów wyżerka, a ja już pękam w szwach :mrgreen: ) :201461 :piwa:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob gru 26, 2015 20:58 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

Fiu fiu fiu pierwszy forumowy romans?! :D

OO no to sylwester pelna para :D Fajnie

My w tym roku, podobnie jak w zeszlzym domowo. w swieta ciagle cos to sylwester we wlasnym gronie, z dobrym winem, zarciem i widokiem na rynek TG w niewielkiej oddali:D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie gru 27, 2015 16:06 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

Tak, romans po staropolsku - za plecami stron zainteresowanych :)
Mój m. ma dziś ur. Przyjedzie do nas kilka osób. Właśnie wróciliśmy z m1 - pustki straszne. Promocji jak na całym świecie brak. W realu zmieniają wystrój ze świątecznego na sylwestrowy :)
Kupiliśmy sobie grę planszowa - quiz na wiedzę. Będziemy grać ;)

Biegałam pół dnia za jedzeniem dla Tosi. W końcu kupiłam RC dla kociąt do 4 miesiąca bo innego nie było a dziewczynom Purine na przeczekanie bo zamówienie w zooplus ie juz zrobiłam i na dniach pewnie przyjdzie paczka. Ciekawe czy Tosi będzie smakował ten RC dla maluszków - może tylek jej urośnie ;)
musze ogarnąć mieszkanie na szybko :/
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie gru 27, 2015 16:08 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

Wszystkiego naj naj dla mezulka :D

OOOO M1... przypomnialy mi sie bytomskie czasy :D

No w M1 bida jest z jedzeniem dobrej jakosci dla kotow :( W tesco w TG w Meduzie maja drogo ale przynajmniej i Animonde, i RC maja.

PixieDixie

Post » Nie gru 27, 2015 16:55 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

Dziękuję w imieniu m. To nie to ze bida z jedzeniem bo zlikwidowali zoologiczny, albo go nie znalazlam. Na mapie był a sklepu brak. Byłam w Koziołku bo nie miałam czasu jechać do Agory a się okazuje ze jednak mam czas a Tosia nie chce jeść karmy dla dzidziusiów :/

klaudiafj

Post » Nie gru 27, 2015 16:57 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

klaudiafj pisze:Tak, romans po staropolsku - za plecami stron zainteresowanych :)
Mój m. ma dziś ur. Przyjedzie do nas kilka osób. Właśnie wróciliśmy z m1 - pustki straszne. Promocji jak na całym świecie brak. W realu zmieniają wystrój ze świątecznego na sylwestrowy :)
Kupiliśmy sobie grę planszowa - quiz na wiedzę. Będziemy grać ;)

Biegałam pół dnia za jedzeniem dla Tosi. W końcu kupiłam RC dla kociąt do 4 miesiąca bo innego nie było a dziewczynom Purine na przeczekanie bo zamówienie w zooplus ie juz zrobiłam i na dniach pewnie przyjdzie paczka. Ciekawe czy Tosi będzie smakował ten RC dla maluszków - może tylek jej urośnie ;)
musze ogarnąć mieszkanie na szybko :/

ja ostatnio na dostawę prawie tydzień czekałam :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 27, 2015 20:30 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

Najlepsze życzenia dla Meża :birthday:
Bedzie kotom smakował . Tosi nie wiem ale te starsze chcętnie zjedzą :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie gru 27, 2015 21:27 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

:birthday: :birthday: :balony:
Nam tylko napisać ze ktos ma urodziny to zaraz imprezę zrobimy :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie gru 27, 2015 21:30 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

Klaudia Meduze w M1 zlikwidowali. Zostala tylko ta w Tesco w TG.
Wiec jak cos jedz do Tarnowskich tam przy 11 do Tesco tego duzego - tam jest ten Zooologik co byl w M1 - wiem bo sama sie tam zaopatruje jak mnie przycisnie. A mam rzut beretem...

PixieDixie

Post » Nie gru 27, 2015 22:00 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

Dziękuję za życzenia dla m. :)
Agore mam pod nosem i nawet kilka zoologicznych. Dużym RC dla maluszków smakuje bardzo a Tosi w końcu wsadziłam do Pysia jeden i w końcu zaczęła jesc.
czy jak pozwolę jeść to dorosłym kotom to one tylko przytyją czy siada im nerki?

klaudiafj

Post » Nie gru 27, 2015 22:07 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

Powiem szczerze... kotka od moich rodzicow... od lat jest na juniorze... innej sie nie tknie... ma 11 lat... i tak naprawde nie ma problemow z nerkami.
Choc teraz z perspektywy czasu wlos mi sie na glowie jezy... ale no ... skoro Misi po 11 latach nic nie ma, twoim tez nic nie powinno byc :)

PixieDixie

Post » Nie gru 27, 2015 22:51 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

Mój TZ w styczniu kończy 40 lat.
Kurcze chciałabym mu zrobić niespodziankę ale nie wiem jaką :20147 :20147

Sto lat dla Twojego Mężusia Kluduś :birthday: :birthday: :birthday:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie gru 27, 2015 23:12 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

Ooo,100 lat dla mensza

Święta święta i już po,za szybko lecą te dni ,brrr
Ludzi średnio na jeża dzisiaj w sklepach i nawet skromnie kupowali
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon gru 28, 2015 13:27 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

Dziękuję za życzenia dla niego :)
Wczoraj mieliśmy gości tylko z jego strony, fajnie nawet było :) Kotki zaprezentowały się pięknie i każdy mógł pooglądać każdego kotka z każdej strony, także głównie teść usatysfakcjonowany :)
Zabawki od kotów nadają się dla małych dzieci, więc i 4miesięczny siostrzeniec miał czym się bawić jak machał rękoma i uderzał w bańkę wstańkę - grzechotkę :)

Mam sprzątania i prania multum, bo i pościele przed sylwestrem zaległe w szafie muszę przeprać. I przy okazji muszę myśleć o sylwestrowym menu... jeszcze chwilkę i kolejna impreza :)

Co do tej karmy dla kociąt do 4 roku życia, dobrze, że tak mówisz Janinko, bo bałam się, że ona oprócz kaloryczności będzie miała też to czego Kitusia nie może jeść, za wysokie. A w tym głupim RC nie wiadomo ile czego jest. Ale na pewno jest ona przede wszystkim bardzo kaloryczna i kotom mogą doopki przytyć, a to mi nie przeszkadza. Pozwolę ją jeść dużym to szybciej zejdzie i będę mogła kupić tą którą Tosia lubi najbardziej :)

klaudiafj

[poprzednia][następna]