Do zamknięcia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 12, 2016 19:12 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Tak jest http://www.rossmann.pl/Produkt/Isana-Ha ... ,1836,5820 ja kupuję, jak jest po 3-coś, jest dość wydajna. U mnie stoi między szamponami a odżywkami, na samiutkim dole półki (trudno dostrzec)

PS ja ogólnie nic z włosami nie robię.. prócz zaniedbywania ich... nie są więc zniszczone, ale jako niskopory ich stylizacja jest praktycznie niewykonalna... zupełnie sie nie słuchają, mają własne zdanie, żyją własnym życiem :roll:

Właśnie, muszę wybrać się do Rossmanna i porobić zakupy, bo widzę fajne promocje :>

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto sty 12, 2016 20:08 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Piekna Grazynka!! <3 <3 <3

Jezus ja wlosy tylko myje ... i farbuje :P
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto sty 12, 2016 21:39 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Pixie to lepiej zacznij robic za wczasu bo potem bedziesz stosowala codziennie taka liste zabiegow jak ja :D

Aia to ja na tym blogu z wcierkami czytalam o wcierce z soku brzozowego.
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Wto sty 12, 2016 23:04 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Przyznaję się do mycia , naodżywkowania , i czesania . A i jeszcze farbuję :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto sty 12, 2016 23:07 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Hyhy ja tez czesze :D
Ja przez pewien czas nawet zwykla odzwyke olewalam, a prostowalam codziennie wlosy. I teraz mam ! Zrobilam wlasnie wcierke z kozieradki i smierdze rosolem :D
Obrazek

jou

Post » Wto sty 12, 2016 23:10 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Ja nie rozczeszę jak nie dam odzywki . :roll:
Czarna rzepa też dobra

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto sty 12, 2016 23:13 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Ja ostatnio uwielbiam z loreala szampon taki idealnyd la mnie - wlosy cienkie i przetluszczajace sie :P Ni elubie moich wlosow :P Czasem je prostownica tez traktuje... :P Ale staram sie to robic okazjonalnie :P nie na codzien... wole rano pospac... :D

Rzepa tez tylko ja potem mam po niej straszne takie jakies wlosy .... poszarpane i poplatane... musze sie duzo nameczyc zeby je rozszcesac i trace ich przy tym2x wiecej niz zwykle ( a zwykle trace 2x wiecej niz normalnie bo mam chora tarczyce) :D Wiec jest kocia siersc w domu x 3 i moje kudly walajace sie x2 :D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Śro sty 13, 2016 8:30 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

ja juz nie bede kupowac tych lorealowych, pantinowych i innych szamponow bo sklad tego wszystkiego przewaznie, chociaz nie zawsze, jest tragiczny :D Ale pachna cudnie :D
Obrazek

jou

Post » Śro sty 13, 2016 12:02 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Hej Kiruś :)
Miziaki dla chłopaków :201461 :201461
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw sty 14, 2016 12:40 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Ja zaczęłam dbać o włosy po tym, jak dodałam im jaśniejszych pasemek (jestem szatynką) i chciałam dalej sobie poeksperymentować (np z czerwonym :)). Ucierpiały. W ogóle nie mogłam ich rozczesać, plątały się - dla mnie nowość, bo z reguły nie muszę używać szczotki :roll: I chciałam je zagęścić :) I chyba całe szczęście, bo gdyby nie były w dobrej kondycji, przez to co się działo przez ostatnie pół roku, to bym wyłysiała kompletnie... i tak straciłam 1/4 z objętości, tak mi garściami leciały z głowy :| Teraz planuje zapuszczać, po radykalnym cięciu :) Dziś sobie zakręciłam loki, włosy już osiągnęły taką długość, że zaczyna to ładnie wyglądać :D

Janka, tarczycowym włosom też można pomóc :ok:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw sty 14, 2016 16:49 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

:D :D :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt sty 15, 2016 10:12 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Hej, jou :D włosomaniaczka z Ciebie wyrasta :D ja pokochałam olejowanie całym sercem (olej lniany i z orzechów włoskich <3 ) a kozieradka -efekty świetne ale zapach nie do przyjęcia :-?. Jak piszą w internetach: silikony to zło :wink: ale dla wysokoporów są potrzebne i na początku pielegnacji całkiem bym z nich nie rezygnowała :D sorka że tak się z "radami" wtrącam ale lubię włosowe tematy :D
A tak w ogóle to co to za piękność u Ciebie, skąd Ty żeś wytrzasnęła taką piękna i sycząca Grażynę ? :mrgreen:

chat_noir

Od: Pon paź 06, 2014 13:11

Post » Pt sty 15, 2016 10:17 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

chat-noir! Alez wtracaj sie, bardzo Cie prosze! Dla mnie wszelkie rady sa cenne :D
Faktycznie, zapach kozieradki jest dramatyczny, ale powiem Wam szczerze, ze po 3 dniach stosowania wcierki codziennie wieczorem i zostawianiu jej na noc, w ogole nie wypadaja mi wlosy. Wczoraj bylam na farbowaniu i podcinaniu u fryzjerki, gdzie normalnie zawsze mowiono mi ile mi wlosow wypada i poprosilam ja zeby zerknela. I nawet jak stylizowala mi wlosy na szczotce, to szczotka byla czysciutka! Jestem mega zadowolona z tej kozieradki. Teraz czekam na moje baby hair czy mi wyrosna :D
I nie zrozumialam, silikon tak czy nie na poczatku? Ja na razie zadnego kosmetyku z silikonem nie mam.
Ile zajelo Ci doprowadzenie wlosow do porzadku? Kiedy byly pierwsze efekty?

A pochwale sie, ze Maciek zdal ten egzamin, na ktorym bylismy w Warszawie pod koniec listopada iiiii teraz zostal juz mu tylko ostatni etap ^^ Super sie cieszymy!

A co do Grazynki, to Grazynka zostala znaleziona przy autostradzie, zamknieta w transporterku i zostawiona samotnie za toi toiem :/ Jest chudziutka, ale ja tuczymy i dosc fochowata. od 2 tyg ma obrozke feromonowa, wiec juz mruczy i jest lepiej.

Obrazek
Obrazek

jou

Post » Pt sty 15, 2016 11:10 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

jou pisze:A co do Grazynki, to Grazynka zostala znaleziona przy autostradzie, zamknieta w transporterku i zostawiona samotnie za toi toiem :/ Jest chudziutka, ale ja tuczymy i dosc fochowata. od 2 tyg ma obrozke feromonowa, wiec juz mruczy i jest lepiej.

Obrazek

Mrucząca Grażynka to musi być cudo :1luvu:
A jej mina na tym zdjęciu - :ryk: faktycznie "dosc fochowata" :D

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Pt sty 15, 2016 12:45 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon cz.II + DT dla Grazynki

Witamy.

Widać, że Grażynka ma charakterek :D

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

[poprzednia][następna]