Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Ja wrócę do tematu kuriera. Ja też zamówiłam wczoraj na Telekramie i jutro mam mieć paczkę. U nas kurier z UPS jest super. I zazwyczaj przysyła sms-a o której mniej więcej będzie z paczka. I nigdy nie ma problemu. I nawet wydaje resztę co mnie totalnie na kolana powaliło jak mi ostatnio wydał 1 zł.![]()
Fotki śliczne![]()
![]()
. Zjadająca muchy Elenka
![]()
![]()
U mnie Amy wciąga białeczko aż uszka się trzęsą
Biedny Toffik , pewnie był cały w strachu ze dom był zamknięty i nie miał go kto wpuścić
klaudiafj pisze:Nie no jakbym zobaczyła że moje koty jedzą pająka to puściłabym pawia a koty chyba bym wystawiła za drzwi ;p Ale w naturze koty też jedzą owady - widziałam sama kilka razy jak chrupały ważkę czy motyla ;p bleeNie moje. Ale w dzieciństwie nie raz było tak, że patrzę jaki śliczny kotek a ten chrupie ważke ;p
Moli25 pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale śliczna jesteś Elenko, zadowolona jesteś z łowów ?![]()
Moli poluje,bale nic nie je, wszystko zabite jest na podłodze!
mir.ka pisze:
a dobrego zamawiałaś? ta podkładka z pieskiem też od nich, fajne maja niektóre rzeczy inne niz w zooplusie
MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:
a dobrego zamawiałaś? ta podkładka z pieskiem też od nich, fajne maja niektóre rzeczy inne niz w zooplusie
To było Mirko pytanie co dobrego zamawiałam na Telekarmie ??
8 kg Brit Sterylised bo Mili musi na niej być. A ponieważ jest teraz tańsza aż o 20 złwięc domówiłam jeszcze Shebę z tuńczykiem 8 sztuk. Mili kiedyś ją lubiła. Zobaczymy jak będzie teraz
Moli25 pisze:Mojej teściowej kotka tez wybredna, kupiliśmy jej tego bita co pokazujesz i nic...
Molka zjadła![]()
Może Tofik zje?
Spróbuj małe opakowanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości