Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 19, 2015 20:29 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Monika lepiej późno niż wcale :lol: :ok:
Skąd ja znam te kocie przeszkadzanie :lol: coś robię to Molka przyjdzie i będzie tak długo zaczepiac aż się ktoś nią w końcu zainteresuje :P
Czesc Basia :ok:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto maja 19, 2015 21:55 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Oj tam , Monika . Załapałaś się na pierwszą dziesiątkę :mrgreen:
Czesio jest wielkim przeszkadzaczem . Podchodzi do człowieka i albo strzela baranka ( fajnie jest , jak się pije herbate i trafi w kubek ) albo wbija pazurki . :roll:
Reszta potrafi mędzić do skutku .

Który kot odpedził Kajtka od miski z wodą . Wlałam mu w druga . Podeszła Gacucha , powachała i też napiła się wody . Ona się nie da odgonić od michy :twisted:

Na parkingu wa nowe koty . Jeden przylepny , albo komuś nawiał za kotkami , bo na bank nie ciachnięty , albo ktoś go wywalił . Drugi rudy , nieufny ale raczej domowy . :(

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto maja 19, 2015 22:18 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Witajcie! Udało mi się załapać na pierwszą stronę... drugiej dziesiątki! Strasznie pędzicie. Pozdrawiam

Barbasia

Od: Wto sty 26, 2010 21:26

Post » Wto maja 19, 2015 22:23 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Barbasiu , zaczynasz drugą dziesiątkę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Witamy :1luvu:

barbarados

Post » Wto maja 19, 2015 22:38 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Właściwie to coś dziwnego się dzieje z tym światem, najpewniej się on kuńczy. Właśnie siedzę i oglądam film o tym, jak facet zabawia się ptakiem. I nie, to nie jest to, o czym myślicie.

http://joemonster.org/filmy/30795/Kura_ ... rem_obrazu

A powinnam iść spać. Jutro czeka mnie ciężki dzień, to znaczy będę przechodzić Próbę Traw. Oboje będziemy przechodzić. Znaczy ja i mój syn. Któreś z nas na pewno zasłuży na wiedźmiński medalion, nie wiem tylko które, Próba Traw jest naprawdę bardzo, bardzo ciężka.....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Wto maja 19, 2015 22:52 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Kasiu , czekamy na wyniki próby :wink:
A ptak , to ptak :twisted:
I o niczym taki nie myślimy :twisted:

barbarados

Post » Śro maja 20, 2015 13:36 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Moli25 pisze:Monika lepiej późno niż wcale :lol: :ok:
Skąd ja znam te kocie przeszkadzanie :lol: coś robię to Molka przyjdzie i będzie tak długo zaczepiac aż się ktoś nią w końcu zainteresuje :P
Czesc Basia :ok:

Kitula też tak robi a wpienia mnie przy tym do szewskiej pasji, w ogóle nie traci na zapale. Dziś rano dała taki popis, że o mały włos a coś bym jej zrobiła. A jak siedzę przy kompie to mnie zaczepia i wpienia przy tym niemiłosiernie, ale ja już od niedawna wiem czemu tak się dzieje - bo jak tylko schodzę ze stołka komputerowego to ona - hyc i już siedzi na nim i cicho.

Małża pod tym względem molestuje Marysia.

No najlepiej ustąpić kotu krzesło komputerowe i siedzieć na taborecie a te niech gniją dalszą część dnia wygodnie - o nienienieeeee! :ryk: :1luvu: dziś mam psm więc lepiej nich mi tu żaden wyjec nie przychodzi ;p

Basiu, a jak tam u Was pod tym względem?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro maja 20, 2015 18:51 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Mryczór. Też ostatnio mi z czasem cienko.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro maja 20, 2015 20:16 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

MaryLux pisze:Mryczór. Też ostatnio mi z czasem cienko.

to ja już nie wspomnę o sobie :placz:
dzieci matkę widzą z doskoku :placz:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro maja 20, 2015 21:45 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Jak mam nerwa ,. albo się spieszę , to nagle całe stado biegi trenuje . I wpadanie pod nogi . I ocieanie się . I zrzucanie misek . I latanie do kuwety :twisted:
Klaudia najlepiej kupcie drugie krzesło i niech koty siedzą i widzą , co na kompie robicie :twisted:

Też mi czasu brakuje . Tylko nie wiem , co ja z tymi godzinami robię . 8O

barbarados

Post » Śro maja 20, 2015 21:54 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Wróciłam dość świeżo ze szpitalka i mam zalecenie powadzić oszczędzający tryb życia. Będę miała dużo czasu i porządny brud w chałupie.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Śro maja 20, 2015 21:55 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Obyś tylko wyzdrowiała i odpoczęła :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Brud sie usunie i już :wink:

barbarados

Post » Śro maja 20, 2015 22:01 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Nakażę dzieciom sprzątanie, tżowi gotowanie, a kotom koniec kociego karate, żeby mniej sierści fruwało. Pewnie futrzęta pomyślą, że mi na mózg padło i wymagam dalszej hospitalizacji. :D

lilianaj

Post » Śro maja 20, 2015 22:02 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Albo zrobią to , co moje i dalej będą się lały :roll:
A nasze uwagi będą puszczać mimo uszu . Taki rodzaj słuchu selektywnego :twisted:

barbarados

Post » Śro maja 20, 2015 22:14 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Pewnie tak właśnie będzie: najpierw zęby i pazury, a potem: gdzie boli, daj to pocałuję.

lilianaj

[poprzednia][następna]