Chyba ślimaki z ciasta francuskiego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:No właśnie, nie chciałam tego pisać ;p Ale u nas tak jest - ja sowa a on skowronek - ciężko się spotkać przy śniadaniu, więc tylko sobie obiecuje
Moli25 pisze:No już ma takie kłacięta że niedługo warkoczyki będziemy jej robić![]()
![]()
Czesc Kasiula,
Molka dziś szalejeBiega jakby miała dynamit pod ogonkiem
![]()
Ja posprzątałam cała łazienkę, wiem ze dziś niedziela ale jakoś miałam potrzebę![]()
Moli dziś była na dworze z moim mężem, na balkon wyszli. ona lubi być noszona na rękach więc poszli dziś i sobie siedzieli w słoneczku, ale jak jej się znudziło to miauknęła znakiem tego trzeba było iść do domku![]()
![]()
Moli25 pisze:No już ma takie kłacięta że niedługo warkoczyki będziemy jej robić![]()
![]()
Czesc Kasiula,
![]()
Ja posprzątałam cała łazienkę, wiem ze dziś niedziela ale jakoś miałam potrzebę![]()
Moli dziś była na dworze z moim mężem, na balkon wyszli. ona lubi być noszona na rękach więc poszli dziś i sobie siedzieli w słoneczku, ale jak jej się znudziło to miauknęła znakiem tego trzeba było iść do domku![]()
![]()
![]()
Czesc Kasiula,
![]()
![]()
Moli25 pisze:Moli dziś pod niebiosa wytulona i wybawionagości mieliśmy i oczywiście to była gwiazda wieczoru
![]()
Co ona wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie, oba chyba w poprzednim wcieleniu była człowiekiem![]()
Goście ani razu w toalecie nie byli sami- Moli musiała iść z każdym z osobna![]()
Telefon zadzwonił koleżance, poszła do kuchni Moli za niąco by jej misek przypadkiem nie opróżniła c'nie
![]()
Bawiła sie tak ze latała jak nietoperz pod sufitem![]()
A udzielała sie w dyskusjach tak ze trzeba było kota wysłuchać najpierw a pózniej kontynuować rozmowę![]()
A na koniec, poszła tam gdzie król piechota chodzi i załatwiła poważniejsza sprawę i goście pouciekali![]()
Gościnna Molka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, januszek i 58 gości