❤Yuki,Syriusz(*) Oskar i Forest- Karmelek(*)i Milo

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 24, 2014 11:13 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Spilett pisze:Obrazek

Wszystkiego najlepszego dla Yuki, Rozbójników i Dużej :1luvu:

Dziękujemy Madziu ze zwierzyńcem :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro gru 24, 2014 11:18 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Wesołych, szczęśliwych i spokojnych Świąt :D

Obrazek
Obrazek

Annaa

Post » Śro gru 24, 2014 12:36 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Pogodnych, radosnych i spokojnych Świąt :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Czw gru 25, 2014 10:51 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

kicikicimiauhau pisze:Pogodnych, radosnych i spokojnych Świąt :1luvu:

Pięknie dziękuję za życzenia :1luvu:
Obrazek

Annaa

Post » Czw gru 25, 2014 11:14 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

A u nas tak jak wszędzie.....było sprzątanie, zakupy, gotowanie..słowem całe mnóstwo roboty :roll: oczywiście z pełną asystą ciekawskich kotów :strach:
Na szczęście żaden nie ucierpiał mimo, że plątali się niesamowicie zainteresowani wszystkim.
Choinka w tym roku nie wzbudziła większego zainteresowania, chociaż dzisiaj rano łańcuch był ściągnięty i nawet wiem czyja to sprawka :lol: bo w ubiegłym roku Karmelek namiętnie rozbierał z niego choinkę :ryk:
Koty całe szczęśliwe, że jesteśmy w domu i jeszcze tyle pyszności które można wysępić lub ukraść :mrgreen:
Bardzo smakowała im smażona rybka i kabanoski, które dostali na gwiazdkę.
A ja cieszę się, że mam duuuuużo wolnego, aż do 6 stycznia.I to dla mnie jest prawdziwy prezent, bo ostatnio byłam już bardzo zmęczona.
Chciałam wczoraj porobić świąteczne fotki, ale padły mi baterie w aparacie :( akurat wtedy, gdy Yuki ślicznie bawiła się bombkami wiszącymi na choince :)
I nie zdążyłam upiec pierniczków, brakło już na nie czasu :( ale postanowiłam, że i tak je zrobię.
A na razie dalej byczymy się i świętujemy :s4: :s4: :s4:
Obrazek

Annaa

Post » Czw gru 25, 2014 12:20 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek z kocim pomrukiem na kolanach :kotek:
Życzy Koci Czteropak!
Obrazek

asim

Od: Wto paź 02, 2012 18:50

Post » Czw gru 25, 2014 12:26 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Annaa pisze:A u nas tak jak wszędzie.....było sprzątanie, zakupy, gotowanie..słowem całe mnóstwo roboty :roll: oczywiście z pełną asystą ciekawskich kotów :strach:
Na szczęście żaden nie ucierpiał mimo, że plątali się niesamowicie zainteresowani wszystkim.
Choinka w tym roku nie wzbudziła większego zainteresowania, chociaż dzisiaj rano łańcuch był ściągnięty i nawet wiem czyja to sprawka :lol: bo w ubiegłym roku Karmelek namiętnie rozbierał z niego choinkę :ryk:
Koty całe szczęśliwe, że jesteśmy w domu i jeszcze tyle pyszności które można wysępić lub ukraść :mrgreen:
Bardzo smakowała im smażona rybka i kabanoski, które dostali na gwiazdkę.
A ja cieszę się, że mam duuuuużo wolnego, aż do 6 stycznia.I to dla mnie jest prawdziwy prezent, bo ostatnio byłam już bardzo zmęczona.
Chciałam wczoraj porobić świąteczne fotki, ale padły mi baterie w aparacie :( akurat wtedy, gdy Yuki ślicznie bawiła się bombkami wiszącymi na choince :)
I nie zdążyłam upiec pierniczków, brakło już na nie czasu :( ale postanowiłam, że i tak je zrobię.
A na razie dalej byczymy się i świętujemy :s4: :s4: :s4:

jak Yuki nie zdążyła jeszcze rozebrać choinki to moze uda Ci się zrobić fotki :wink:
a pierniczki mozesz upiec na Nowy Rok
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw gru 25, 2014 14:29 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

asim pisze:Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek z kocim pomrukiem na kolanach :kotek:
Życzy Koci Czteropak!
Obrazek

Jakie to piękne :D
Dziękuję za życzenia :1luvu:
Obrazek

Annaa

Post » Czw gru 25, 2014 14:43 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

mir.ka pisze:
jak Yuki nie zdążyła jeszcze rozebrać choinki to moze uda Ci się zrobić fotki :wink:

Yuki jest grzeczna, popacała bombki łapką i zadowolona, a teraz szczęśliwa szaleje i biega po mieszkaniu 8O
a chłopaki śpią objedzeni po śniadaniu swoim i naszym :mrgreen:
A pierniki muszę upiec, bo tak długo o nich już mówiłam, obiecywałam aż Sandra kupiła mi foremki baławnka i gwiazdę :D nie mogę więc jej zawieść.
Obrazek

Annaa

Post » Czw gru 25, 2014 15:15 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Annaa pisze:
mir.ka pisze:

Yuki jest grzeczna, popacała bombki łapką i zadowolona, a teraz szczęśliwa szaleje i biega po mieszkaniu 8O
A pierniki muszę upiec, bo tak długo o nich już mówiłam, obiecywałam aż Sandra kupiła mi foremki baławnka i gwiazdę :D nie mogę więc jej zawieść.

a kotki też będziesz robić?
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw gru 25, 2014 16:08 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

mir.ka pisze:
Annaa pisze:
mir.ka pisze:

Chciałabym ....ale nie mam takiej foremki :(
Widziałam u Was na wątkach, że wykrajacie je pokrywkami od przysmaków, ale nie mam.
Chyba, że pokombinuję i zrobię inaczej :roll:
Obrazek

Annaa

Post » Czw gru 25, 2014 16:12 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Najlepszego,świętowego :)

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw gru 25, 2014 16:20 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Myszolandia pisze:Najlepszego,świętowego :)

Obrazek

Dziękuję Sylwia za życzenia :1luvu:
Obrazek

Annaa

Post » Czw gru 25, 2014 17:05 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Annaa pisze:
mir.ka pisze:
Annaa pisze:
mir.ka pisze:

Chciałabym ....ale nie mam takiej foremki :(
Widziałam u Was na wątkach, że wykrajacie je pokrywkami od przysmaków, ale nie mam.
Chyba, że pokombinuję i zrobię inaczej :roll:

a nie dajesz swoim kociakom odkłaczaczy? u mnie Rudzia je codziennie
Obrazek

mir.ka

Post » Czw gru 25, 2014 17:22 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Daję im odkłaczacze, ale albo kupuję na sztuki w pobliskim sklepie, albo w tubce lub saszetkach.
Miałam kiedyś takie opakowanie, ale nie pomyślałam że może przydać się na coś tak fajnego :)
Obrazek

Annaa

[poprzednia][następna]