Spilett pisze:
Wszystkiego najlepszego dla Yuki, Rozbójników i Dużej
Dziękujemy Madziu ze zwierzyńcem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:
Wszystkiego najlepszego dla Yuki, Rozbójników i Dużej
kicikicimiauhau pisze:Pogodnych, radosnych i spokojnych Świąt![]()
Annaa pisze:A u nas tak jak wszędzie.....było sprzątanie, zakupy, gotowanie..słowem całe mnóstwo robotyoczywiście z pełną asystą ciekawskich kotów
![]()
Na szczęście żaden nie ucierpiał mimo, że plątali się niesamowicie zainteresowani wszystkim.
Choinka w tym roku nie wzbudziła większego zainteresowania, chociaż dzisiaj rano łańcuch był ściągnięty i nawet wiem czyja to sprawkabo w ubiegłym roku Karmelek namiętnie rozbierał z niego choinkę
![]()
Koty całe szczęśliwe, że jesteśmy w domu i jeszcze tyle pyszności które można wysępić lub ukraść![]()
Bardzo smakowała im smażona rybka i kabanoski, które dostali na gwiazdkę.
A ja cieszę się, że mam duuuuużo wolnego, aż do 6 stycznia.I to dla mnie jest prawdziwy prezent, bo ostatnio byłam już bardzo zmęczona.
Chciałam wczoraj porobić świąteczne fotki, ale padły mi baterie w aparacieakurat wtedy, gdy Yuki ślicznie bawiła się bombkami wiszącymi na choince
![]()
I nie zdążyłam upiec pierniczków, brakło już na nie czasuale postanowiłam, że i tak je zrobię.
A na razie dalej byczymy się i świętujemy![]()
![]()
asim pisze:Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek z kocim pomrukiem na kolanach![]()
Życzy Koci Czteropak!
mir.ka pisze:
jak Yuki nie zdążyła jeszcze rozebrać choinki to moze uda Ci się zrobić fotki![]()
a pierniczki mozesz upiec na Nowy Rok
Annaa pisze:mir.ka pisze:
jak Yuki nie zdążyła jeszcze rozebrać choinki to moze uda Ci się zrobić fotki![]()
Yuki jest grzeczna, popacała bombki łapką i zadowolona, a teraz szczęśliwa szaleje i biega po mieszkaniu![]()
a chłopaki śpią objedzeni po śniadaniu swoim i naszym![]()
A pierniki muszę upiec, bo tak długo o nich już mówiłam, obiecywałam aż Sandra kupiła mi foremki baławnka i gwiazdęnie mogę więc jej zawieść.
mir.ka pisze:Annaa pisze:mir.ka pisze:
Yuki jest grzeczna, popacała bombki łapką i zadowolona, a teraz szczęśliwa szaleje i biega po mieszkaniu![]()
A pierniki muszę upiec, bo tak długo o nich już mówiłam, obiecywałam aż Sandra kupiła mi foremki baławnka i gwiazdęnie mogę więc jej zawieść.
a kotki też będziesz robić?
Annaa pisze:mir.ka pisze:Annaa pisze:mir.ka pisze:
a kotki też będziesz robić?
Chciałabym ....ale nie mam takiej foremki![]()
Widziałam u Was na wątkach, że wykrajacie je pokrywkami od przysmaków, ale nie mam.
Chyba, że pokombinuję i zrobię inaczej
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 59 gości