Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zosik pisze:Ja zapisując dziecko do szkoły musiałam napisać 1000 oświadczeń, po czym oświadczać, że moje oświadczenia są moimi oświadczeniami oraz, że oświadczyłam świadomie oświadczając, jak również oświadczam, że to właśnie ja oświadczyłam to, co oświadczałam poprzednio.
Dodatkowo mój małż po przybyciu do PL również musiał polecieć do szkoły i oświadczać za siebie, jak i oświadczać, że wie, że ja oświadczyłam i, że on oświadcza, że się z moim oświadczeniem zgadza.
Zosik pisze:Za co tym razem?
casica pisze:evanka pisze:casica pisze:czy złamaniem netykiety nie jest czasem niepoinformowanie zbanowanej osoby o powodach bana?
zbanowana pewnie poinformowali
to my nie znamy powodu
Zbanowaną uraczono standardowym tekstem o używaniu określeń obraźliwych, zbanowana zachodzi w głowę gdzie i jakich
felin pisze:Jezu, jakie to szczęście, że nie mam dzieci
floxanna pisze:felin pisze:Jezu, jakie to szczęście, że nie mam dzieci
Solidaryzuję się: też się cieszę, że nie masz… tfu, że nie mam dzieci
felin pisze:Zosik pisze:Ja zapisując dziecko do szkoły musiałam napisać 1000 oświadczeń, po czym oświadczać, że moje oświadczenia są moimi oświadczeniami oraz, że oświadczyłam świadomie oświadczając, jak również oświadczam, że to właśnie ja oświadczyłam to, co oświadczałam poprzednio.
Dodatkowo mój małż po przybyciu do PL również musiał polecieć do szkoły i oświadczać za siebie, jak i oświadczać, że wie, że ja oświadczyłam i, że on oświadcza, że się z moim oświadczeniem zgadza.
Jezu, jakie to szczęście, że nie mam dzieci
Szalony Kot pisze:felin pisze:Zosik pisze:Ja zapisując dziecko do szkoły musiałam napisać 1000 oświadczeń, po czym oświadczać, że moje oświadczenia są moimi oświadczeniami oraz, że oświadczyłam świadomie oświadczając, jak również oświadczam, że to właśnie ja oświadczyłam to, co oświadczałam poprzednio.
Jezu, jakie to szczęście, że nie mam dzieci
Jestem świeżo po załatwianiu formalności na becikowe. Niby wg ustawy powinnam przynieść tylko trzy dokumenty, w praktyce przyniosłam z 15ście, do tego kazali mi podpisać kolejne 5 oświadczeń na miejscu. Po co im tyle papierów? :/
Zosik pisze:Będę miała czas i natchnienie to opowiem jak ostatnio załatwiałam dokumenty do świadczenia z Norge. Ale to dłuuuuga opowieść i jeszcze wywołuje emocje, bo nadal mam sprawę nie załatwioną.
casica pisze:Zosik pisze:Czy mogę zepsuć nastrój?
Bo ja chciałam zapytać ile płacicie u siebie za ściągnięcie kamienia? (kotu oczywiście, a nie sobie).
Nie pamiętam, ale jeśli już usuniesz (albo masz młode koty u których kamień dopiero się pojawia) to poniższy preparat można stosować z powodzeniem, żeby kamień nie narastał, a w każdym razie nie szybko, niestety nie wszystkie koty chcą to jeść
http://www.kuchniapupila.pl/kot/zdrowie ... 1349988204
shira3 pisze:Zosik pisze:Będę miała czas i natchnienie to opowiem jak ostatnio załatwiałam dokumenty do świadczenia z Norge. Ale to dłuuuuga opowieść i jeszcze wywołuje emocje, bo nadal mam sprawę nie załatwioną.
A mnie się wydawało, że tam się załatwia lekko łatwo i przyjemnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 355 gości