Rudi i Pysia VIII.. Rudi....[*] Pysia [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 11, 2014 12:53 Re: Rudi i Pysia VIII Dziennik niecodziennik ;) Filmy str7

Oczywiście, że względne.
W tym wypadku oznacza, że mankamenty mam zatuszowane, a atuty podkreślone.
Prosty przykład - nie noszę spódnic i sukienek od kiedy moja talia zaginęła w akcji i dorobiłam sie brzucha. Noszę natomiast legginsy, których mam całą kolekcję, bo mam [jeszcze] nogi, których nie muszę się wstydzić.
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro cze 11, 2014 13:23 Re: Rudi i Pysia VIII Dziennik niecodziennik ;) Filmy str7

AYO pisze:No.
I tego się trzymamy :mrgreen:

Nie masz pojęcia ile energii trzeba zużyć na tzw. maskowanie przed wyjściem z domu :evil:
A Ty - spódniczka, spodenki czy sukienka? Wszystko jedno możesz zakładać wedle nastroju w danym dniu lub zapotrzebowania. Zawiszczam :evil:

mnie chodziło o inne maskowanie, bo ja nie wyobrażam sobie siebie bez codziennego makijażu, bez niego gorzej niż bez ubrania :(

i ja odwrotnie niż ty, nie mogę nóg pokazywać, lepiej wyglądam w spódnicy niż w spodniach
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro cze 11, 2014 14:02 Re: Rudi i Pysia VIII Dziennik niecodziennik ;) Filmy str7

He.
Każdy ma swoje kółeczko zainteresowań.
Rozumiem Cię doskonalę, chociaż prawie się nie maluję, natomiast nie wyjdę nie uperfumowana 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro cze 11, 2014 14:25 Re: Rudi i Pysia VIII Dziennik niecodziennik ;) Filmy str7

AYO pisze:Mama Meli śliczny szczawik :wink:

:oops: nie taki szczawik, młoda coraz mniej i coraz więcej kalafiorów na udach :D ale dziękuję :D
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Czw cze 12, 2014 7:20 Re: Rudi i Pysia VIII Dziennik niecodziennik ;) Filmy str7

Nie kryguj się. Ja wczoraj na ciepłych źródłach widziałam tyle różnych ciał w różnym wieku, w różnym stanie, że chyba nic mnie juz nie zdziwi. Ja chyba nie za bardzo mam co podkreślać, ale chyba już nie jest mi z tym źle. Żałuję tylko, że gdy byłam młodsza, zgrabniejsza to tego nie dostrzegałam...
A na ciepłłych źródłach nawet nie czułam, ze słonko grzeje i dzisiaj cierpię :oops:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw cze 12, 2014 7:36 Re: Rudi i Pysia VIII Dziennik niecodziennik ;) Filmy str7

Zawsze jak widzę kogoś, kto tak wywala wszystko bez żenady, to jestem rozdarta.
Rozdarta pomiędzy obrzydzeniem i potępieniem za brak kultury, a podziwem dla odwagi.
Jednak poszanowanie dla odczuć estetycznych bliźnich oraz duża dawka samokrytycyzmu zawsze zwyciężają.
Zastanawia mnie tylko, czy ci ludzie NAPRAWDĘ nie widzą, jak są obrzydliwi? :?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw cze 12, 2014 7:54 Re: Rudi i Pysia VIII Dziennik niecodziennik ;) Filmy str7

No właśnie AYO. Bo na basenach były starsze panie w ładnych jednoczęściowych kostiumach, które pomiędzy kąpielami spacerowały w pareo i były panie w porozciąganych niedopasowanych kostiumach dwuczęściowych, z biustem poniżej pasa. Ja z racji kilogramów zakupiłam tankini(z którego niechcący wyrosłam i też mi w kilku miejscach powiewało :oops: ).

sunshine

Post » Czw cze 12, 2014 7:57 Re: Rudi i Pysia VIII Dziennik niecodziennik ;) Filmy str7

No o to chodzi!
Czasu nie cofniesz, ale można to jakos ogarnać przecież.

Jakie tankini masz?
Bardzom zainteresowana, bo szukam i mam kłopot z rozmiarem.
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw cze 12, 2014 8:00 Re: Rudi i Pysia VIII Dziennik niecodziennik ;) Filmy str7

Nic ciekawego. Kilka lat temu na szybko zakupione w tesco. Ale daje radę. Fioletowe. Tylko biust za mało podtrzymany. W końcu przynajmniej dwa rozmiary za duże :oops: Na pewno kupię nowe. Dobrze, ze teraz można oddzielnie zakupić górę i dół.

sunshine

Post » Czw cze 12, 2014 8:05 Re: Rudi i Pysia VIII Dziennik niecodziennik ;) Filmy str7

No to jest ten problem właśnie :?
Te gatunkowe i lepiej dopasowane kosztują straszne pieniądze :?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw cze 12, 2014 8:08 Re: Rudi i Pysia VIII Dziennik niecodziennik ;) Filmy str7

Dokładnie :? A wczoraj widziałam kilka idealnie dobranych strojów. Ładnie podtrzymane biusty. Ech...
Ale teraz postanowiłam nie oszczędzać na górze od tankini i na butach do łażenia w górach :ok:

sunshine

Post » Czw cze 12, 2014 8:11 Re: Rudi i Pysia VIII Dziennik niecodziennik ;) Filmy str7

Bardzo słusznie :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw cze 12, 2014 9:10 Re: Rudi i Pysia VIII Dziennik niecodziennik ;) Filmy str7

Hmm, jednak prawdą jest, że wolność człowieka to iluzja.
Nie wiem, czemu miałabym się ograniczać z uwagi na czyjeś "odczucia estetyczne". Jego odczucia, jego problem.
A samokrytycyzm wynika również z kanonów.
Iluzja.

Ale to już filozofia ;)
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw cze 12, 2014 9:13 Re: Rudi i Pysia VIII Dziennik niecodziennik ;) Filmy str7

A Ty sama nie czujesz się lepiej, jak wiesz, że dobrze wyglądasz, nic ci nie zwisa, nie wystaje, nie ciągnie się?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw cze 12, 2014 9:21 Re: Rudi i Pysia VIII Dziennik niecodziennik ;) Filmy str7

Ale sama idea czucia się lepiej gdy nic nie 'zwisa, wystaje, ciągnie' narzucona jest przez społeczeństwo właśnie.
Nie, nie czuję. Zwisa mi to i powiewa (w przenośni ;) )
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

[poprzednia][następna]