koty po P.Basi-maja swój dom

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 14, 2014 11:16 Re: Białaczkowce chore szukaja domów stałych...

Jesli dzisiaj jest termin, tzn., że dzisiaj należy zamówić -Alienor, czy możesz założyć tę kwotę za zamówienie, bo nawet przesłane dzisiaj pieiniazki, nie zdążą pojawić sie na Twoim koncie, nie wiem ile zooplus czeka na wpłatę? Ja mogę dorzucić , ale za parę dni dopiero -20zł

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon kwi 14, 2014 11:19 Re: Białaczkowce chore szukaja domów stałych...

Mam opcję płatności do 2 tygodni po odbiorze, więc spoko :D

Czyli mamy 80 zł już :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon kwi 14, 2014 11:21 Re: Białaczkowce chore szukaja domów stałych...

Alienor pisze:Mam opcję płatności do 2 tygodni po odbiorze, więc spoko :D

Czyli mamy 80 zł już :ok:

o rany, ale sobie zasłużyłaś :ok:
To jedna z bardzo niewielu firm, która docenia lojalnych klientów :D

alessandra

Post » Pon kwi 14, 2014 11:42 Re: Białaczkowce chore szukaja domów stałych...

Raczej miałam szczęście, bo u nich to chyba ruletka kto dostaje a kto nie. To teraz tylko adres na jaki paczka ma przyjść do Bożeny potrzebny :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pon kwi 14, 2014 12:01 Re: Białaczkowce chore szukaja domów stałych...

Alienor pisze:Raczej miałam szczęście, bo u nich to chyba ruletka kto dostaje a kto nie. To teraz tylko adres na jaki paczka ma przyjść do Bożeny potrzebny :ok: .

na pw Ci wysyłam, bo mam :wink:

alessandra

Post » Pon kwi 14, 2014 12:10 Re: Białaczkowce chore szukaja domów stałych...

Zamówienie poszło - 104,32. Przy okazji białaczki dostaną wędkę 9była w pakiecie). :ok:

Alienor

Post » Pon kwi 14, 2014 12:11 Re: Białaczkowce chore szukaja domów stałych...

Alienor daj mi swoje konto.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pon kwi 14, 2014 12:21 Re: Białaczkowce chore szukaja domów stałych...

Alienor, jeśli Twój nr konta nie zmienił się od marca ub.r. to mam :ok:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pon kwi 14, 2014 12:33 Re: Białaczkowce chore szukaja domów stałych...

Ci co pytali, dostali, konto nie zmienione nadal :ok: .

Alienor

Post » Pon kwi 14, 2014 12:42 Re: Białaczkowce chore szukaja domów stałych...

Alienor pisze:Zamówienie poszło - 104,32. Przy okazji białaczki dostaną wędkę 9była w pakiecie). :ok:

Chyba jeszcze brakuje 24,32?

Ktoś jeszcze chętny?
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pon kwi 14, 2014 14:28 Re: Białaczkowce chore szukaja domów stałych...

Do czego brakuje? O co chodzi? Jak zwykle nie nadążam :-( komu to przelać (dorzucę)?

A przy okazji - zrobiłam zgłoszenie w Pakcie Czarownic: viewtopic.php?f=1&t=160476&p=10530000#p10530000 - a nuż wygra (zawsze to trochę kasy jest, a nic nie kosztuje zgłosić).

Od wczoraj na FB zapuściłam też promocję postu na Kocim ABC odnośnie "Wielkanocy u białaczkowców" - wyświetleń prawie 1300, a nowych dołączeń kilka (w tym 4 moich znajomych zaproszonych); do tego 5 udostępnień i 11 kliknięć z tej promocji oraz 27 "Lubię to" na tablicach, gdzie udostępniono. Nie wygląda to zachęcająco :-( no nic - kampania jest na jeszcze 4 dni :-(

---EDIT---

zgłoszenie wycofałam (meg11 wie, dlaczego)
Ostatnio edytowano Pon kwi 14, 2014 15:39 przez czarnekoty123, łącznie edytowano 1 raz
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Pon kwi 14, 2014 14:33 Re: Białaczkowce chore szukaja domów stałych...

gpolomska pisze:Do czego brakuje? O co chodzi? Jak zwykle nie nadążam :-( komu to przelać (dorzucę)?

A przy okazji - zrobiłam zgłoszenie w Pakcie Czarownic: viewtopic.php?f=1&t=160476&p=10530000#p10530000 - a nuż wygra (zawsze to trochę kasy jest, a nic nie kosztuje zgłosić).

Od wczoraj na FB zapuściłam też promocję postu na Kocim ABC odnośnie "Wielkanocy u białaczkowców" - wyświetleń prawie 1300, a nowych dołączeń kilka (w tym 4 moich znajomych zaproszonych); do tego 5 udostępnień i 11 kliknięć z tej promocji oraz 27 "Lubię to" na tablicach, gdzie udostępniono. Nie wygląda to zachęcająco :-( no nic - kampania jest na jeszcze 4 dni :-(

Zrobiłam zamówienie TOTW dla białaczków u Bożeny (dziś jest możliwość zamówienia niektórych karm cokolwiek taniej). Jakbyś chciała się dorzucić brakujące 24 zł, to podsyłam nr konta (mojego, bo z moją zniżką te kilka zł urywamy a przyjdzie i tak do Bożenki,tylko ja muszę zapłacić). Mam nadzieję, że to jasne co-kto-z kim-dlaczego :oops: .

Alienor

Post » Pon kwi 14, 2014 14:43 Re: Białaczkowce chore szukaja domów stałych...

Odebrałam PW - zaraz dorzucę ten brak ;-) tylko nie wiem, kiedy Ci zaksięgują (to znaczy najpóźniej jutro koło południa), ale przelew na pewno dojdzie - także możesz zamawiać :-) a TOTW jak na suchą, jest dobry (i dla wielu kotów jadalny) - szczególnie jak się trochę mięsa daje (bo ma dużo wapnia w stosunku do fosforu, więc nawet część mięsa zrównoważy), więc +5 za wybór :-) sama bym też taki wybrała :mrgreen:
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Pon kwi 14, 2014 15:24 Re: Białaczkowce chore szukaja domów stałych...

Dziękuje Wam za karmę,meg11 za 'akcję',sama podesłałam Małgosi link od smilli,bo wiedzialam,ze chciala kupi swoim jedzonko.
Uwazam,ze smilla jest calkiem pzryzwoita karma,lepszaa niz Purina.Moje białaczki ja podjadaly w nocy jakis czas temu,jak mielismy kryzys finansowy.Niestety jak się ma koty na karmach specjalistycznych to tzreba było robic jakies "kombinacje",żeby było dobrze ,tanio i pzryzwoicie.
Moje koty i koty P.Basi dostaja teraz TOTW,,bada ja dostawaly jak będzie nas na to stac.
Dziękuje,że pomyslałyscie o zrzutce na worek lepszej karmy,ja bym nie smiała prosić sama :oops:

alessandra-przyjechał Oridermyl-bardzo dziękujemy :kotek:

-10zl od P.Moniki P.z Gdańska-"na kotki"-bardzo dziękujemy :kotek:

Zaczne od mjego juz Zajaczka-uszka prawie idealne,takie tam "resztki"wyciagamy,jest wielka poprawa

Denis-gada,sprzata ze mna,jeszcze troche syfu w uszkach,ale ogólnie ok
Żuczek-bardzo mnie kocha z wzajemnościa,czeka tylko,zebym go wzięła na ręce i tulila i buziakowala w ten cudny łepek-ok,przytył chyba,nabiera masy...troszke pokichuje,ale to takie nic w porównaniu z tym jak było
Blondi-ma się lepiej,uszka wróciły do własciwej pozycji,syfu na zewnatrz nie widac za wiele,ale jeszcze tam czyścimy.Wydaje się jednak pzrygłucha,co od razu mozna zauwazyć.Jak pzrychodze i ona spi to nie reaguje ani na imie,an na dxwięki,dopiero jak ja trace to się wystrasza i szykuje do ataku.Za wołowine daje sie glaskac.Niestety ma "twarz z wyrokiem" :wink: na samo spojrzenie człowiek juz na bacznośc staje,bo nie wiadomo co tam w tej białej głowie siedzi

Kropka,swirus okupuje poddasza domu,ale jak jest miecho to ulega i schodzi,dawac się nie chce pogłaskac i obsługiwac,ale kopalni tam nie widze nadto,wiec jak zlapię to cos czyszczę,ale nie codziennie :oops:
Serafinka kruszynka-starowinka ma dobry humor,jest miła i towarzyska,cala brygade skupia wokół siebie,to widac,ż esa ze soba bardzo zzyte....

Marynia,wczoraj smarkala z krwia,dzisiaj lepiej-ogólnie raz tak,raz tak...
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]