morelowo-migdałowa jesień

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 14, 2013 15:24 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob gru 14, 2013 15:42 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

Co np. ?? Mam se zrobić? W życiu nie zrobię nic na szydle ani drutach - nawet w więzieniu!
Ale ktoś mógłby mi takiego kota zrobić :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob gru 14, 2013 16:02 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

A już wiem, wiem!!
Tak, tak :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Sob gru 14, 2013 16:19 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

morelowa pisze:A już wiem, wiem!!
Tak, tak :D

:ryk: :ryk: :ryk:

:twisted: :twisted: :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Sob gru 14, 2013 17:59 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

Chciałam zrobić zamówienie w zoo+ ... Ale TotW czeka na dostawę. To ja też poczekam.
Mam inne pytanie to tych mądrych co sie znają
muszę do końca roku wykorzystać punkty bonusowe. Najbliższa ilości moich punktów jest 'rękawica do akwarium' :twisted: Czy te punkty co zostaną to przepadają, czy można wybrać 2 np. rzeczy, żeby sie zbliżyć do ideału, albo dopłacić do takiej rzeczy, która jest za więcej punktów?

Już umiem wysłać z jednego z kont wiadomości.. [odebrać mogłam wcześniej].

Obrazek

morelowa

Post » Sob gru 14, 2013 18:10 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

morelowa pisze:Chciałam zrobić zamówienie w zoo+ ... Ale TotW czeka na dostawę. To ja też poczekam.
Mam inne pytanie to tych mądrych co sie znają
muszę do końca roku wykorzystać punkty bonusowe. Najbliższa ilości moich punktów jest 'rękawica do akwarium' :twisted: Czy te punkty co zostaną to przepadają, czy można wybrać 2 np. rzeczy, żeby sie zbliżyć do ideału, albo dopłacić do takiej rzeczy, która jest za więcej punktów?

Już umiem wysłać z jednego z kont wiadomości.. [odebrać mogłam wcześniej].

Sie nie znam.
Kupuje w Zwierzakowie.

Dorota

Post » Sob gru 14, 2013 19:50 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

Możesz wybrać kilka premii, ale dopłacić nie możesz.
Reszta punktów zostaje, jeśli są ważne, albo przepada.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon gru 16, 2013 11:36 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

Koleżanka założyła pseudohodowlę. Nie wiem, czy o tym gdzieś nie donieść? chyba, że to po prostu dobre dt.. :roll:
Obrazek

Poza tym żyjemy, jakby to kogo interesowało :mrgreen:
Tzn mało aktywnie cos ostatnio; nawet koty jakieś ospałe, a przecież praktycznie nie ma zimy. U nas nie ma :lol:

Obrazek

morelowa

Post » Pon gru 16, 2013 15:03 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

morelowa pisze:Poza tym żyjemy, jakby to kogo interesowało :mrgreen:

Wiecie - domyślałyśmy się :wink: . Jak by nie było OK, to masz dzwonić, pamiętasz? Bo Moreli ani Migdała nie podejrzewam o umiejętność zadzwonienia lub napisania smsa :P .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon gru 16, 2013 17:12 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

Jak już podstawiła pod nos to się napiję tego mleczka, niech się cieszy
Obrazek
i tak sobie pił...
Ta moja wykładzina nie jest aż taka bura, ale to światło :?

Poza tym komp nie chodzi jak powinien, z serwisem gadałam ale nie wiedzą bo czegoś tam nie sprawdzali , bo nie dotyczyło tego zlecenie... normalnie.

Obrazek

morelowa

Post » Pon gru 16, 2013 17:43 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

morelowa pisze:Jak już podstawiła pod nos to się napiję tego mleczka, niech się cieszy
Obrazek
i tak sobie pił...
Ta moja wykładzina nie jest aż taka bura, ale to światło :?

Poza tym komp nie chodzi jak powinien, z serwisem gadałam ale nie wiedzą bo czegoś tam nie sprawdzali , bo nie dotyczyło tego zlecenie... normalnie.

Na leżąco? Tak jak O'Gon :twisted:

Dorota

Post » Pon gru 16, 2013 19:39 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

Na leżąco, jak jakiś paralityk :twisted: Tylko główkę podniósł.

A, gałęzi wierzbowych nazbierałam dziś - w mieści. Ścięte leżały to wzięłam i tak z nimi łaziłam potem.
Nawet Morelka wyraziła zainteresowanie, machnęła łapom kilka razy :mrgreen: , ale Migdał był zachwycony.
Za to przepędzanie mnie z fotela Moreli wychodzi bardzo dobrze :roll: Człowiek to już zupełnie głupieje przy tych kotach.

Obrazek

morelowa

Post » Pon gru 16, 2013 19:41 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

morelowa pisze:Na leżąco, jak jakiś paralityk :twisted:

Ja tez lubie jesc na lezaco :oops:

Dorota

Post » Pon gru 16, 2013 19:45 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

A sprzątać potem też lubisz? :wink:

Obrazek

morelowa

Post » Pon gru 16, 2013 19:49 Re: W morelowo-migdałowym domku nie damy się :) III

morelowa pisze:A sprzątać potem też lubisz? :wink:

Nie. Bo nie smiece prawie.

Dorota

[poprzednia][następna]